Bedrijvengids

Van Boxtel Keukens

Boxtel keukens in Boxtel is een gerenommeerd keukenbedrijf met jarenlange ervaring en expertise. Wij leveren keukens van vooraanstaande merken tegen aantrekkelijke prijzen. Wij onderscheiden ons echter van andere keukenleveranciers door onze uitzonderlijke goede en uitgebreide service. Kom gerust eens een kijkje nemen, wij zijn u graag van dienst.

Onze service gaat verder dan alleen de verkoop van een keuken. U kunt er bij ons van op aan dat je een keuken zonder zorg koopt. U heeft niet alleen keus uit de beste merken en nieuwste modellen maar als u uw keus gemaakt heeft komen wij bij u ter plekke de situatie bekijken, de maten opnemen en kunnen wij zorgen voor de complete installatie. In samenwerking met een aantal bekende en erkende bedrijven kunnen wij de regie op ons nemen om uw keuken probleemloos te plaatsen.

Naast complete keukens kunt u bij ons ook terecht voor werkbladen, keuken apparatuur of een keukenrenovatie op maat. Graag werken wij de mogelijkheden voor u uit in een vrijblijvende offerte.

Tot ziens in onze showroom!

Mobiel: 06-20548904
Email: info@boxtelkeukens.nl  
Website: www.boxtelkeukens.nl

Contactgegevens

Van Boxtel Keukens

Boxtel