Bedrijvengids

Kinderfysiotherapie Boxtel


ALS BEWEGEN EN SPELEN NIET VANZELF GAAT

Een enthousiast, ervaren team van geregistreerde kinderfysiotherapeuten, waaronder 2 masters, maakt zich sterk voor de motorische ontwikkeling en/of bewegingsvragen van baby’s, jonge kinderen en jongeren tot 18 jaar.

Bij baby’s worden adviezen gegeven bij voorkeurshouding, een vertraagde ontwikkeling of andere motorische signalen. De behandeling vindt meestal aan huis plaats.
Het jonge kind tot 7 jaar Als uw zoon of dochter moeite heeft met rennen, springen, evenwicht, gooien, vangen, fietsen enz. of als fijnmotorische en kleutervaardigheden, zoals bouwen, tekenen, kleuren, knippen, plakken, (te) veel moeite kosten, kan dat voor het kind heel frustrerend zijn. Een motorische screening kan dan op zijn plaats zijn, om de oorzaak te achterhalen en indien nodig, een behandeling op te starten.
Bij het oudere kind tot 18 jaar kunnen er heel andere vragen zijn, bijvoorbeeld rondom houding (scoliose), sport, pijnklachten….. waarbij de kinderfysiotherapeut kan adviseren. Voor kinderen met overgewicht hebben wij gerichte bewegingsadviezen.

In de Breukelsestraat 3 hebben we een mooie zaal tot onze beschikking met een kindvriendelijke inrichting en uitdagende materialen, die de behandeling kunnen ondersteunen. Let op de groene vlag, boven de poort. Als de consultatiebureauarts, de huisarts, ’de-juf-op-school’, de zwemjuf… of uzelf als ouder, ongerust bent over de motorische ontwikkeling van uw zoon of dochter, neem gerust contact met ons op. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig. Kinderfysiotherapie wordt vergoed vanuit het basispakket van iedere zorgverzekeraar. De praktijk is geopend van maandag tot vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur. Secretariaat is bereikbaar op dinsdagmiddag: 0411-616474 of 06-47774826. Onze telefoon staat altijd aan, maar tijdens behandeling zijn wij vaak niet in staat om de telefoon op te nemen. Spreek gerust in! Wij bellen u terug. U kunt ons ook mailen en/of de website bekijken.
www.kinderfysiotherapieboxtel.nl of info@kinderfysiotherapieboxtel.nl.

Contactgegevens

Kinderfysiotherapie Boxtel

Breukelsestraat 3

5281 HA Boxtel

Tel 0411-616474