Bedrijvengids

Praktijk voor logopedie 't Centrum

Praktijk voor logopedie 't Centrum is een moderne praktijk in het hartje van Boxtel. Sinds 2017 is de hoofdlocatie van de praktijk gevestigd op Pelgrimspad 3 in Boxtel. Daarnaast is er een dependance in het centrum van Liempde en een dependance in Best. De praktijk wordt geleid door Drs. Miranda Everaerd. Zij is aangesloten bij de beroepsvereniging voor logopedie, de NVLF en de Vereniging voor Klinische Linguistiek, de VKL. Ook is zij geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. In Boxtel is ook Ans Schalks werkzaam. Zij is ook aangesloten bij de NVLF en kwaliteitsgeregistreerd.

In de praktijk worden de meest uiteenlopende logopedische problemen, zoals spraak- en taalontwikkelingsproblemen, afwijkend mondgedrag, stemklachten, slikklachten, afasie en stotteren behandeld. De daarvoor geldende richtlijnen worden gevolgd. De cliëntenpopulatie varieert van 0 tot 110 jaar. In principe vindt behandeling in de praktijk plaats, maar indien nodig kan behandeling ook aan huis gegeven worden. De contacten met artsen, leerkrachten en andere betrokkenen worden goed onderhouden. Hoewel logopedie direct toegankelijk is (zonder verwijzing), vergoeden verschillende zorgverzekeraars dat niet. Indien u met een verwijzing komt, wordt logopedie vanuit het basispakket altijd vergoed. Hiervoor geldt wel dat bij volwassenen het eigen risico moet worden aangesproken.

Voor het maken van een afspraak is de praktijk iedere werkdag telefonisch te bereiken. Afspraken kunnen in Best, Boxtel of Liempde worden gemaakt. Op dinsdag bestaat de mogelijkheid om 's avonds een afspraak te maken in Boxtel. U kunt bellen naar 0411-689007 / 06-12394188 of mailen naar info@logopedie-centrum.nl.

Contactgegevens

Praktijk voor logopedie 't Centrum

Pelgrimspad 3

5281AA Boxtel

Tel 0411-689007 / 06-12394188