Bedrijvengids

Dennenoord Camping & Chaletpark

Recreatiepark Dennenoord. Schitterend gelegen in het hart van het Groene Woud.

Tweehonderd ruime plaatsen voor stacaravans en chalets. Rust, Ruimte en Privacy. Regelmatig wisselend aanbod in elke prijsklasse. Van € 5.000,00 tot € 150.000,00, met en zonder eigen grond.

Verder mooie ruime huurchalets voor uw tijdelijke huisvestingsbehoefte tijdens de verbouwing van uw eigen woning. Of een tijdelijk verblijf als u uw nieuwe woning nog niet beschikbaar is. Volledig ingericht!

Dennenoord beschikt ook over een grote speeltuin, trampolines, een speelplein met o.a. jeu de boulesbaan, een groot dam- en schaakbord, en een mooie horeca met een royaal terras en een snackbar. Ligging: Vanuit Boxtel halverwege uw fiets- of wandeltocht richting natuurgebied Kampina. Tevens diverse fiets- en wandelroutes met het park als start en finish.

Dennenoord heeft ook fitness- en saunafaciliteiten én heeft de beschikking over een sportmasseur met verstand van zaken. Gediplomeerd en aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage, NGS. Eveneens gediplomeerd voor lymfedrainage. U kunt als particulier bij ons terecht voor onze fitness, maar wij bieden ook bedrijfsfitness aan, eventueel op tijden die wij exclusief voor uw bedrijf reserveren.

Indien nodig bieden wij ook persoonlijke begeleiding na een blessure of een operatie als vervolg op uw behandeling van de fysiotherapeut. (conditie en herstel-training). Wij gebruiken daarvoor o.a. de rehaboom methode (wordt met name gebruikt in de professionele sportbeoefening). Onze sportmasseur is tevens sportbegeleider van het eerste en tweede elftal van ODC.

Kortom. Voor een groot deel van uw vrijtijdsbesteding kunt u, samen met uw (klein)kinderen, op Dennenoord terecht. Graag tot ziens op ons park aan de Dennendreef 5 te Boxtel.

Team Dennenoord
Email: info@recreatieparkdennenoord.nl
Website: www.recreatieparkdennenoord.nl

Contactgegevens

Dennenoord Camping & Chaletpark

Dennendreef 5

5282 HK Boxtel

Tel 0411-601280