Logo mooiboxtel.nl

Joop van den Borne Optiek

Uw ogen verdienen deskundige zorg. Bij Joop van den Borne Optiek krijgt u die zorg! Wij verrichten uitgebreide oogmetingen, optometrische onderzoeken en zo kunnen wij u adviseren over hoe u het beste zicht krijgt. Wij hebben een uiteenlopende en modieuze collectie monturen. Dat is voor u net zo belangrijk, want het oog wil toch ook wat?

Een bril is zoveel meer dan alleen een technisch hulpmiddel. Het is een mode item geworden! Daarom vindt u bij ons moderne brillen, gepresenteerd in een moderne en sfeervolle winkel. Ook mode voor zonnebrillen is bij ons altijd actueel.

Wilt u liever geen bril op? Dan kunt u bij ons ook terecht voor contactlenzen. Onze contactlensspecialist kan u alles vertellen over de mogelijkheden voor úw ogen.

Email: joopvandenborne@signet.nl

Contactgegevens


Boxtel
Kies categorie

Bedrijven & diensten

Eten & drinken

Leven & wonen

Mode & beauty

Sport & vrije tijd

Vervoer & Mobiliteit

Zorg & gemeenschap


Filter op letter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>