Bedrijvengids

Blommeij Groenprojecten

U kunt bij ons terecht voor een tuin op maat. Wij komen graag langs om uw wensen op te nemen en samen met u een beeld te schetsen van de toekomstige inrichting van de tuin. Om dit te realiseren werken we samen met een groot aantal gerenommeerde ontwerpers en architecten, die allemaal een eigen stijl hebben. Ongeacht de grootte van het object zorgen wij voor een groene ruggengraat. Ons enthousiasme en onze creativiteit vormen de basis voor veel groenplezier.

Bij de realisatie van de tuin heeft de ontwerper een eindbeeld voor ogen. Dit moet worden nagestreefd. Om er voor te zorgen dat een mooie tuin ook vooral mooi blijft is regelmatig onderhoud een vereiste. Heeft u groene vingers, dan kunt u dat natuurlijk zelf doen. Heeft u dat niet of heeft u gewoonweg geen tijd, dan neemt Blommeij Groenprojecten BV dit graag geheel of gedeeltelijk uit handen. Een echte specialist, die al van nature groene vingers heeft, en van zijn passie voor de natuur zijn vak heeft gemaakt.

Bent u op zoek naar een bedrijf waar vakmensen zitten die luisteren naar wat u wilt en u op een enthousiaste wijze bijstaan om uw droomtuin te realiseren en te onderhouden, pak dan de telefoon (0411-676996 of 06-20579622) en bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Blommeij Groenprojecten BV
Vormgeving, Inrichting en Onderhoud van Tuinen
Boomverzorging en Controle

Mobiel: 06-20579622
Website: www.blommeij.nl

Contactgegevens

Blommeij Groenprojecten

Lennisheuvel 41

5281 LC Boxtel