Fienieg Bikes & Repair


Al 20 jaar bieden wij u de de hoogste Kwaliteit & Service
Kwaliteit & Topservice dát is wat u ervaart als u een fiets ter reparatie komt brengen of een nieuwe fiets bij ons koopt. U vindt bij ons een ruim assortiment aan e-bikes van de topmerken zoals Qwic, Victoria, Vogue Bike of E-Bike Das Original en dát tegen bijzonder scherpe prijzen, bij ons koopt u zelfs al een elektrische fiets vanaf € 999,-.

Ook voor andere fietsen zoals een elektrische bakfiets of een tweedehandsfiets kunt u bij ons terecht. Wilt u uw fiets repareren maar kunt u hem niet ophalen of brengen? Ook geen probleem, met onze gratis haal- en brengservice bieden wij u een zorgeloze reparatie. Bel of kom eens langs!


Persoonlijke aandacht
Bij ons geen haastwerk maar krijgt u oprechte aandacht en daar nemen wij graag de tijd voor. Met onze kennis en meer dan 20 jaar ervaring geven wij u graag een persoonlijk en goed advies, geheel vrijblijvend. 


Winkel 
In onze winkel vindt u fietsen van de verschillende topmerken zoals Vogue, Victoria, Qwic of E-Bike Das Original en als u wilt mag u een proefritje maken. Ook voor accessoires kunt u bij ons terecht, wij kijken wat u nodig heeft en desgewenst monteren we het juiste onderdeel direct op uw fiets. Wij bieden accessoires van goede merken zoals Contec, Shimano, Schwalbe, CST of Beck en als we het niet op voorraad hebben kunnen we het voor u bestellen. 


Werkplaats
In onze werkplaats werken wij enkel met het beste gereedschap, zo kunnen wij een snelle en deskundige reparatie garanderen voor alle merken en type fietsen. Wilt u uw fiets in de optimale conditie houden? Wij verzorgen voor u ook het onderhoud, op die manier weet u zeker dat u altijd prettig en ook veilig de weg op gaat. Wij zijn specialist als het gaat om elektrische fietsen, wij kunnen ook uw accu of lader doormeten zodat u niet voor verrassingen komt te staan onderweg. 


Onze topservice garantie
Hebt u geen vervangend vervoer?
Geen probleem, wij bieden u de gratis haal- en brengservice!

Mist u uw fiets terwijl u moet wachten op een reparatie?
Geen probleem, wij bieden u gratis een leenfiets!

Wij streven ernaar om uw fiets binnen 24 uur weer geheel rijklaar te maken. Als we echter uw fiets direct kunnen maken doen we dat terwijl u een kopje koffie drinkt, dat is nu onze service!

Bel of kom eens langs!

Adres: Mijlstraat 33 in Boxtel
Telefoon: 06-21832076 of 0411-678717
Internet: Website of Facebookpagina

Martijn Fienieg
Fienieg Bikes & Repair
 

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag                      

Gesloten
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 18.00 uur
09.00 - 16.00 uur
Gesloten

Contactgegevens

Mijlstraat 33
5281LJ Boxtel

Tel: 0411-678717
E-mail: info@fienieg.nl
https://www.fienieg.nl

< Terug

Filter op letter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Z