Logo mooiboxtel.nl

R. Dijkhuizen Bouw- en Timmerwerken

Vakman voor bouw- en timmerwerkzaamheden

Bouw- en timmerbedrijf R. Dijkhuizen is een eenmansbedrijf gevestigd in de gemeente Boxtel ( Esch,Lennisheuvel en Liempde ). Zoekt u een vakman op het gebied van bouw- en timmerwerkzaamheden, voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers? Als timmerman en aannemer ben ik overal inzetbaar en daarmee de geschikte persoon om uw opdracht tot een goed einde te brengen.

Werkzaamheden

U kunt bij mij voor een breed scala aan werkzaamheden terecht. Door de jarenlange ervaring in de bouwsector beschik ik over veel kennis en ervaring. U kunt bij mij onder andere voor de volgende werkzaamheden terecht:
- Externe verbouwingen (overkapping, carport, aanbouw, tuinhuis, schutting etc)
- Interne verbouwingen (isoleren dakconstructie, trappen, kasten, complete verbouwingen etc)
- Dakwerken (dakkapellen, dakramen, nokvorsten, schoorsteen, complete dakrenovaties etc)
- Deuren en kozijnen (hout, aluminium, kunststof, hang- en sluitwerk voor binnen en buiten)
- Badkamers en toiletten (nieuw en complete renovatie)

Samenwerking met ervaren professionals

De afgelopen jaren heb ik veelvuldig samengewerkt met diverse specialisten in de bouwwereld. Dit betekent dat ik voor grotere projecten de samenwerking opzoek met ervaren professionals in de electra, installatie, metselwerk, voegwerk, tegelwerk en stucwerk. Met deze vertrouwde onderaannemers werk ik al vele jaren samen en daardoor kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau waarborgen.

Jarenlange ervaring

Ronnie Dijkhuizen werkt sinds 2013 als zelfstandige ondernemer aan (ver)bouw-en renovatieprojecten. In totaal is hij al ruim 24 jaar met passie actief in de bouw en nog altijd elke dag leergierig. Enkele kernpunten waarmee Ronnie zichzelf onderscheidend maakt zijn:

- Komt langs op afspraak
- Open en eerlijke gespecificeerde offerte
- Gedegen planning in overleg
- Goede materialen en degelijke bouwtechnieken en dat op een schone werkvloer
- Kwaliteit, nauwkeurigheid en netheid zijn een feit

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 06-14902825, email: info@rdijkhuizenbouw.nl of kijk op de website.

Donatie aan Patrick rent voor KiKa

Ik heb besloten dat ik vanaf 2019 van al mijn uren die ik werk aan eigen werken/projecten, die voortkomen uit mijn advertentie in DeMooiBoxtelKrant, ik € 0,50  per uur doneer aan Patrick rent voor KIKA, meer informatie over de acties en marathons van Patrick bekijk je hier.  Het geld gaat rechtstreeks naar KIKA maar wel onder de naam van Patrick die op deze manier de Chicago Marathon kan lopen en het behaalde sponsorbedrag zal ten goede komen naar onderzoek voor kinderkanker en verbeterde behandelingsmethode.

Contactgegevens

Diepenbrockstraat 3
5283LE Boxtel

Tel: 06-14902825
E-mail: info@rdijkhuizenbouw.nl
https://www.rdijkhuizenbouw.nl
Kies categorie

Bedrijven & diensten

Eten & drinken

Leven & wonen

Mode & beauty

Sport & vrije tijd

Vervoer & Mobiliteit

Zorg & gemeenschap


Filter op letter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>