Bedrijvengids

De Firma Fotografie

Bent u op zoek naar een professionele fotograaf in Brabant voor een fotoshoot? Dan bent u bij De Firma Fotografie in Boxtel aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in bruidsreportages, portretten, kinderportretten, reportages, bedrijfsfotografie en glamourfotografie. 

Bij de Firma Fotografie zijn er verschillende mogelijkheden, van een simpel portret, tot uitgebreide glamour sessies. Ook voor pasfoto's bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast kunt u bij De Firma Fotografie ook een cursus volgen om uw fotografie te verbeteren of uw camera beter te leren hanteren.
Heeft u onlangs een camera gekocht en wilt u deze beter leren hanteren of bent u al langer in het bezit van een camera en wilt u uw resultaat verbeteren? Volg dan nu de cameracursus bij De Firma Fotografie waarbij u door eenvoudige tips en richtlijnen snel tot een beter resultaat komt. De cursus is geschikt voor ieder niveau, van totale leek tot enthousiast amateur. De kosten bedragen € 50,00 per persoon en de lessen zijn van 19.30 uur tot 21.30 uur. Dit is zowel voor individuelen als groepjes tot maximaal 4 personen.

Onze openingstijden zijn:
Maandag :                 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag - vrijdag :     09:30 - 18:00 uur
Zaterdag :                  09:30 - 17:00 uur
Zondag :                    gesloten

Email: info@defirmafotografie.nl
Website: www.defirmafotografie.nl

Contactgegevens

De Firma Fotografie

Stationsstraat 9

5281 GA Boxtel

Tel 0411-688858