't Tweespan

’t Tweespan eten & drinken, na meer dan 30 jaar is ’t tweespan uitgegroeid tot een horecabedrijf waar kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. ’t Tweespan is een echt all round horecabedrijf, of u nu een frietje komt eten in de cafetaria, een hoofdgerecht of een avondje uit in het restaurant. Ook in onze zaal kunt u met een gezelschap dineren of feesten, het is allemaal mogelijk. Hebt u thuis iets te vieren, wij verzorgen het voor u. onze catering verzorgt en levert maatwerk.

ZAAL: onze zaal is ingericht in de Bourgondische stijl van een boeren schuur. Voor diners van 20 tot 30 personen, feesten en partijen van 30 tot 75 personen of vergaderingen en bedrijfspresentaties. Alles is mogelijk in deze sfeervolle omgeving, graag informeren wij u in een vrijblijvend gesprek.

CATERING: iets te vieren thuis? Groot of klein, wij staan voor u klaar. Van koude schotel tot het compleet verzorgen van u feest, alles is bespreekbaar. Ook voor bedrijfscatering bent u aan het goede adres. Broodjes of lunches voor vergaderingen, gasten of bedrijfspresentaties. Recepties, feestjes en andere gelegenheden verzorgen wij geheel naar u wens, bij ons bent u aan het goede adres.

CAFETARIA: waar het meer als 30 jaar geleden allemaal begon. Van snackbar uitgegroeid tot een compleet fast service bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment. Van friet en snacks tot luxe snackspecialiteiten, een uitgebreid broodjes assortiment, en complete maaltijden. Doordat we een all round horecabedrijf zijn bieden we de meest denkbare fast service producten. In onze sfeervolle cafetaria beschikken we over ruim 20 zitplaatsen, maar bij mooi weer kunt u lekker op het terras van de zon genieten.

RESTAURANT: in ons sfeervol restaurant of op het prachtige overdekt terras kunt u genieten van onze gerechten. Voor lunch en diner kunt u bij ons terecht, op ons maandelijks wisselende placemat vind u ons assortiment dat zich laat leiden door het seizoen. Mooie producten voor een eerlijke betaalbare prijs. Geen luxe, maar gewoon waar iedereen welkom is. Stelletjes, tweeverdieners, jonge gezinnen, families maar ook 50 plussers. In een ongedwongen sfeer kunt u genieten van onze gerechten, of het nu een hapje is of een avondje uit. Het kan allemaal tegen een betaalbare prijs.

U vindt ons aan de rand van Boxtel, over de dubbele spoorweg, tegen het bedrijven terrein Ladonk maar ook vlak bij het prachtige natuurgebied "de Kampina".

Kom eens binnen en geniet van de ongedwongen sfeer waar iedereen welkom is.

Deelnemer van "fietsen & eten" www.fietseneneten.org , fietsen en eten in het groene woud.

Openingstijden:
7 dagen per week open
Maandag tot en met zondag: 11.30 tot 21.00 uur
Bij mooi weer hebben we uitgebreidere openingstijden.

E-mail: 2-span@hetnet.nl
www.t-tweespan.nl

Contactgegevens

Kapelweg 28
5281 LR Boxtel

< Terug

Filter op letter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Z