Bedrijvengids

Orthos Vivère

ORTHOS VIVÈRE is dé praktijk voor BODY STRESS RELEASE in de regio Eindhoven/ ’s-Hertogenbosch.

BODY STRESS RELEASE (BSR) is een gezondheidstechniek, die al vele mensen succesvol heeft geholpen bij het verminderen van hun vaak langslepende klachten, zoals..

..een pijnlijke rug, hernia, spit, ischias, nekpijn, whiplash, schouderproblemen, een verstoord slaap probleem, tintelingen en gevoelloosheid in armen en benen, vingers en tenen, RSI, tenniselleboog, pijnlijke heupen, benen en billen, onrustige benen, pijnlijke knieën en enkels, migraine, hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, brandend maagzuur, constipatie, diarree, groeipijnen, zindelijk worden, huilbaby’s, bekkeninstabiliteit, blaasproblemen, vermoeidheid, emotionele over-, en onderbelasting, prikkelbaarheid, PDS, golf arm, overgangsklachten, etc. etc….

BSR gaat uit van het principe dat veel lichamelijke klachten het gevolg zijn van overmatig vastgezette spierspanning. Gerichte druktechnieken zorgen ervoor dat die spanning loslaat. Hierdoor is het lichaam zelf in staat om te herstellen. Het gevolg? De klachten verdwijnen en u zit weer lekker in uw vel! BODY STRESS RELEASE is voor jong en oud, voor gezonde en minder gezonde mensen. Ook goed om te weten: tijdens de behandeling blijft u volledig gekleed.

U kunt bij ORTHOS VIVÈRE terecht op de volgende dagen:
• Maandag 11.00 - 19.30
• Dinsdag 09.00 - 17.30
• Woensdag gesloten
• Donderdag 09.00 - 17.30
• Vrijdag 09.00 - 12.30

Maakt u van tevoren wel even een afspraak. Het eerste consult neemt ongeveer 45 minuten tot een uur in beslag. De daarop volgende behandelingen duren ongeveer een half uur per keer.

Tot gauw in de praktijk!
Anouk Leek
BSR practitioner
info@orthosvivere.com

Afbeelding

Contactgegevens

Orthos Vivère

Liempde