KLEIN kindercentra

Welkom bij KLEIN kindercentra

KLEIN kindercentra is een vernieuwende organisatie, transparant, aktief, goed voorbereid en met een liefde voor kinderen en opvoeden, educatie en spel. We zijn een kleine, enthousiaste organisatie en door onze kleinschaligheid hebben we alle aandacht voor kinderen, onze klanten, onze partners en de ontwikkelingen om ons heen. We willen kinderen een veilige omgeving bieden om zich te ontwikkelen en te leren van hun nieuwsgierigheid, van elkaar en van de professionele opvoeders die de groep begeleiden. In de dagelijkse omgang op de groep leren de kinderen zichzelf en anderen te respecteren, helpen en rekening te houden met elkaar.

Voor kinderen van 0-4 jaar bieden wij opvang in verticale groepen. Natuurlijk bekijken en bespreken wij de ontwikkelingen, wensen en mogelijkheden per individueel kind. Wij bieden een innovatieve vorm van afname op ons kindercentrum. U kunt bij ons pakketten afnemen waarbij wij factureren per uur, tot verschillende mogelijke eindtijden per dag, door u per dag van de week samen te stellen volgens de tijden dat u kinderopvang wenst af te nemen. Niet meer betalen voor uren die u niet afneemt dus! En al onze tarieven vallen binnen het normtarief van de tegemoetkoming kinderopvang. Zo bieden wij u recht maximale toeslag tegen minimale eigen bijdrage.

Voor kinderen van 4-12 jaar bieden wij buitenschoolse opvang in leeftijdsgerichte groepen. Buitenschoolse opvang kenmerkt zich door een begeleidde vrijheid voor de kinderen, met een niet-schoolse insteek.
BSO tijd is namelijk vrije tijd, om je vrij te ontwikkelen.

Email: info@kleinkindercentra.nl
Www: www.kleinkindercentra.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09:00 - 22.00 u
09:00 - 22.00 u
09:00 - 22.00 u
09:00 - 22.00 u
09:00 - 22.00 u
09:00 - 22.00 u
09:00 - 22.00 u

Contactgegevens

Ons Doelstraat 44
5281 GV Boxtel

Tel: 0411-608860
E-mail: info@kleinkindercentra.nl
kleinkindercentra.nl/home/

< Terug

Ook in Zorg & gemeenschap

Filter op letter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

V

W

Z