Bedrijvengids

BBQenzo.nl

Complete BBQ aan huis bestellen
Een complete BBQ aan huis organiseer je met het totaalpakket van BBQenzo.nl. Ga je een groot feest organiseren voor al je vrienden en familie? Of wil je gewoon een keer écht onbezorgd van een BBQ genieten? Wij leveren een complete BBQ aan huis! En met compleet bedoelen we ook echt compleet. Denk hierbij aan de barbecue zelf, vlees, vis, salades, sauzen, bestek, servies en, indien gewenst, leveren wij ook het toetje en de dranken!

De complete BBQ wordt gratis aan huis geleverd
Als je bij BBQenzo.nl een complete BBQ aan huis bestelt, dan hoef je niets meer te doen dan het uitkiezen van je favoriete gerechten. Wij bezorgen alles namelijk gratis bij je thuis bij een bestelling vanaf 5 personen, precies wanneer jij dat wilt. Wil je morgen al gaan barbecueën? Geen probleem! Als je vandaag voor 12.00 uur bestelt, heb je alles morgen al in huis.

Kies uit vlees, vis, vegetarisch en vele extra's
Je hebt een ruime keuze aan barbecuepakketten bij BBQenzo.nl. Voor elke persoon uit jouw gezelschap bestel je één pakket. Zo eet je precies wat jij lekker vindt! Bekijk de specifieke productpagina's om te zien wat er allemaal in het pakket zit. Elk pakket wordt standaard geleverd met salades en sauzen. Wil je ook drinken, een dessert of extra vlees of vis bij bestellen voor de complete BBQ aan huis? Dit kan gemakkelijk via de 'Extra/Desserts' pagina.

Contactgegevens

BBQenzo.nl

Dorpsstraat 37

5298CA Liempde

Tel 0800-2008