Bedrijvengids

Van der Velden Rioleringsbeheer

Onzichtbaar, Onmisbaar

Onzichtbaar
Hoe beter wij ons werk doen; hoe minder u daarvan merkt. Dat klinkt bijna tegenstrijdig, maar niets is minder waar. Veel van het werk van Van der Velden Rioleringsbeheer voltrekt zich immers buiten uw gezichtsveld. Met onze innovatieve S4reno® rioolrenovatieoplossingen bijvoorbeeld, worden riolen en leidingen gerenoveerd zonder dat daarvoor de straten voor open worden gebroken. Waar Van der Velden het beheer van riolen op zich neemt, ontstaat een onzichtbare kwaliteit die maakt dat we hygiënisch en ongestoord kunnen leven.

Onmisbaar
De kracht van Van der Velden Rioleringsbeheer mag zo grotendeels onzichtbaar zijn, feit is dat ons specialisme (even) onmisbaar is. Ons leven zou er zonder een goed werkend riool, heel anders uit zien. Bedrijven, particulieren, vastgoedbeheerderszorginstellingen en (semi-)overheden maken dan ook dankbaar gebruik van ons rioleringsbeheer, onderhoud van olie- en vetafscheiders en de 24 uurs calamiteitendienst. Ruim vijftig jaar expertise van ons familiebedrijf betaalt zich uit in werkelijk perfect rioleringsbeheer. En daar merkt u in de praktijk helemaal niets van. Daarvoor zorgen we.

De meest complete marktleider

Van der Velden Rioleringsbeheer is marktleider in Nederland met vijftig jaar ervaring, een landelijke dekking en een zeer compleet dienstenpakket, verdeeld over de clusters: Olie- & Vet, Diensten & Service, Beheer & Advies en Renovatie. Van der Velden is een solide, financieel onafhankelijk familiebedrijf dat alleen werkt met eigen mensen en eigen middelen. Dat geeft zekerheid. Daarnaast mag u er zeker van zijn dat wij op de meest duurzame manier werken: klimaatbescherming, afvalmanagement en milieuzorg zijn diep verankerd in ons bedrijf.

De meest complete marktleider word je vooral door je mensen: specialisten met een ongekend vakmanschap en met een hoge betrokkenheid. Van de Velden Rioleringsbeheer heeft die mensen en verzorgt voor hen permanent opleidingen, trainingen en veiligheidscursussen. Veelal vanuit ons eigen opleidingsinstituut VR Academy. Natuurlijk beschikken wij over het VCA**-certificaat en werken wij volgens de ISO 9001 kwaliteitsnorm en de 14001 milieunorm. Maar zeker zo belangrijk, is dat ons bedrijf beschikt over werkelijk betrokken medewerkers, die hun deskundigheid graag inzetten om problemen bij u te verhelpen, of nog liever… te voorkomen

Kijk op onze website http://www.vandervelden.com voor al onze diensten en hoe u in contact kunt komen met ons.
voor storingen kunt u terecht bij onze vestiging in Den Bosch.
Bezoekadres: Rietveldenweg 62, 5222 AS Den Bosch, Tel. 073-622 04 00, E-mail: storing.denbosch@vandervelden.com

Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

Van der Velden Rioleringsbeheer

Kastanjelaan 2

5283 WE Boxtel

Tel 0411-660044