Bedrijvengids

Korthout Centrum voor Logopedie

Welkom bij Korthout Centrum voor Logopedie

Korthout Centrum voor Logopedie is in 2012 opgericht door Marloes Korthout. Marloes is aangesloten bij de beroepsvereniging NVLF, waar zij ook redacteur is bij de Logopedie en Foniatrie (vakblad voor logopedisten). Tevens is Marloes lid van het Kwaliteitsregister Paramedici.

In deze allround logopediepraktijk wordt een grote verscheidenheid aan logopedische problemen behandeld. Enkele voorbeelden:
- Taalproblemen, bijvoorbeeld: kinderen met een taalachterstand of afasie
- Spraakproblemen, bijvoorbeeld: stotteren, slissen en dysartrie
- Ademproblemen, bijvoorbeeld bij COPD of hyperventilatie
- Slikproblemen, bijvoorbeeld bij neurologische aandoeningen of na een hersenbloeding
- Gehoorproblemen, zowel bij kinderen als bij ouderen
- Stemproblemen, bijvoorbeeld heesheid, keelpijn, stembandknobbels, poliepen

Tevens biedt Korthout Centrum voor Logopedie expertise op het gebied van taal en communicatie. Zo is er de mogelijkheid tot het volgen van een training op het gebied van stem- en gesprekstechnieken (bijvoorbeeld voor callcenter medewerkers). Ook wordt er een communicatietraining, een presentatietraining, een training Spreken Zonder Accent en een training Sollicitatiebrieven Schrijven aangeboden.

De praktijk is elke dag telefonisch bereikbaar. Naast het maken van een afspraak overdag zijn er ook mogelijkheden om ’s avonds een afspraak te plannen. In principe vindt de behandeling plaats in de praktijk, maar onder bijzondere omstandigheden kan de behandeling ook aan huis plaats vinden.

Voor informatie kunt u op de website van de praktijk kijken of vrijblijvend contact opnemen.

Afbeelding

Contactgegevens

Korthout Centrum voor Logopedie

Boxtel