Logo mooiboxtel.nl

Spackbak Stucadoors

Welkom bij Spackbak stukadoors

Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw wand- en plafondafwerking. Of u nu een spackspuiter zoekt om uw nieuwe woning af te werken of u wil uw woning renoveren of bent bezig met een aanbouw, bij ons kunt u altijd terecht.

Wij staan voor vakmanschap en leveren graag kwaliteit op een hoog niveau. Naast stukadoren doen wij vanzelfsprekend ook spachtelputzen, glad pleisterwerk, latex spuiten en glasvlies plakken.

U heeft bij ons keuze uit diverse soorten lijstwerk en desgewenst kunt u zelfs uw eigen lijst laten maken. Wij maken dan een mal en brengen het lijstwerk aan op de door uw gewenste plaatsen.

Wij komen graag bij u langs om het werk op te nemen om vervolgens vrijblijvend een offerte uit te brengen. U kunt ons bereiken middels 06-39483981 of spackbak@hotmail.com.

Contactgegevens


Boxtel
Kies categorie

Bedrijven & diensten

Eten & drinken

Leven & wonen

Mode & beauty

Sport & vrije tijd

Vervoer & Mobiliteit

Zorg & gemeenschap


Filter op letter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>