Bedrijvengids

Boleij Design

Boleij Design is een Studio voor Grafische Vormgeving / DTP werk
Met deskundigheid en creativiteit ontwerpen wij uw drukwerk, wat een unieke uitstraling krijgt die uw huisstijl ondersteunt in al zijn vormen. Niet alleen geven wij uw product vorm, indien gewenst kunnen wij voor u ook professionele fotografie en vakkundig tekstmateriaal verzorgen. Naast het gebruikelijke drukwerk als briefpapier, enveloppen en visitekaartjes, kunt u bij ons ook terecht met een specifieke wens die afwijkt van deze producten.

"No Nonsense" aanpak

Over reclame wordt vaak erg ingewikkeld gedaan. Door onze "No Nonsense" aanpak wordt er uitstekend werk gemaakt voor een aantrekkelijke prijs. Niets meer en niets minder. Boleij Design heeft alle disciplines in huis om voor u elke reclame opdracht te vervaardigen.

Elke opdracht begint met luisteren

Wat zijn uw wensen? Wat is uw budget? Maar vooral wat wilt u bereiken. Bent u op zoek naar een stijlvol visitekaartje? Of naar een eenvoudige en toch verrassende folder? Of pakt u de zaken meteen groots aan en wilt u uw bedrijf in beeld brengen in een huisstijl die naadloos aansluit op het karakter van uw onderneming? Elke reclameboodschap verdient professionele aandacht, op ons enthousiasme en vakkennis kunt u altijd rekenen. Neem een kijkje in de portfolio op de website om een indruk te krijgen en neem indien gewenst contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

Boleij Design

Boxtel