Peijnenburg Safety Footwear

Welkom op de bedrijfspagina van Peijnenburg Safety Footwear.Op deze pagina willen we u informeren over de diensten die wij als Peijnenburg Safety Footwear voor u kunnen realiseren.

Peijnenburg Safety Footwear is gespecialiseerd in het aanmeten en adviseren van de juiste veiligheidsschoenen voor mensen en bedrijven die hier dagelijs gebruik van maken In combinatie met Podotherapie A. Daas kunnen we mensen voorzien van voet verantwoord veiligheidsschoeisel.

Met de merken “Stabilus”, “HKS” en “Baak” hebben we alle merken in huis om iedereen te voorzien van een schoen met de juiste pasvorm. Voor mensen die merkgebonden zijn kunnen we uiteraard de juiste schoen bestellen. De keuze voor deze drie merken is gebaseerd op de goede pasvormen en de hoge kwaliteit van de schoenen.

De samenwerking met Podotherapie Daas zorgt er voor dat we mensen ook op het gebied van voetverzorging, zooltherapie en andere eventuele klachten vrijwel direct kunnen helpen. Bij klachten kunnen we een afspraak met een podotherapeut direct inplannen. Op deze manier kunnen we onze klanten op een snelle en directe manier voorzien van veilig en voet verantwoord veiligheidsschoeisel.

Wilt u uw werknemers voorzien van de juiste schoenen zonder dat het werk hiervoor langdurig onderbroken moet worden dan kunnen we op de locatie van uw keuze de schoenen laten passen en hierin adviseren. Of het nu mensen van de werkvloer zijn of kantoor, voor iedereen is er een juiste schoen.

Peijnenburg Safety Footwear
Hogenbergseweg 5
5298 TS Liempde
0411-633636
06-51539913
www.peijnenburgsafetyfootwear.nl
www.daaspodotherapie.nl
Email: info@peijnenburgsafetyfootwear.nl

Contactgegevens


Liempde

< Terug

Filter op letter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

V

W

Z