Van Vleuten Consult

Welkom bij van Van Vleuten Consult BV, uw milieuadviesbureau!

Het ene milieuadviesbureau is het andere niet. Van Vleuten Consult bv is een middelgroot adviesbureau met een twaalftal vaste medewerkers. Onze kennis en ervaring is een groot goed. Vanaf 1993 zijn we immers blijven ontwikkelen en groeien. Vandaar dat we steeds grotere werken en opdrachtgevers verwelkomen.

De kracht van Van Vleuten Consult bv is dat we uw totaalpartner kunnen zijn; als adviesbureau kunnen we u al het werk op milieukundige zaken uit handen nemen. Of we denken mee, want ook detachering en gedeeltelijke uitvoering van uw bodembeheerzaken behoren tot onze speerpunten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een logische zaak binnen ons bedrijf. Net zoals het streven naar duurzaamheid; onze adviezen zijn vaak geรซnt op hergebruik van bouw- en reststoffen. Dat is milieuvriendelijk en kostenbesparend. Aspecten die wij nauwlettend voor u in het oog houden. Snelheid, efficiency en kwaliteit in het werkproces garanderen een goede bedrijfsvoering en tevreden klanten.

U kunt bij ons voor vele uiteenlopende zaken terecht. Zo zijn wij uw partner als het gaat om asbestinventarisaties, bodemonderzoeken, bodemsaneringen, milieuvergunningen, partijkeuringen, verhardingsonderzoeken en sinds kort ook XRF metingen.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoek aan de website. Wij zijn u graag van dienst.

Contactgegevens

Staarten 23
5281 PK Boxtel

Tel: 0411-633314
Fax: 0411-631740
www.vleuten-milieu.com

< Terug

Filter op letter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

V

W

Z