Logo mooiboxtel.nl

Aannemersbedrijf Wilco van Oirschot

Bij aannemersbedrijf Wilco van Oirschot kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie aan: gevels, schoorsteen, dakkapel, dakramen, overstekken, kozijn en daken (plat en hellend). Ook leveren wij kozijnen, zowel in hout, kunststof als aluminium.

Vanzelfsprekend werkt aannemersbedrijf Wilco van Oirschot alleen met duurzame materialen en met vakmensen die kennis van zaken combineren met een slagvaardige aanpak. Ook veilig en efficiënt werken staan bij ons hoog in het vaandel.

Aannemersbedrijf Wilco van Oirschot is niet alleen klantvriendelijk, maar ook deskundig. Eigenaar Wilco van Oirschot behaalde meerdere diploma's bij het Algemeen Verbond Bouwbedrijf (AVBB), onder andere die van "aannemer burgelijke- en utiliteitsbouw" en "bedrijfstechniek bouwbedrijf". Voor u de garantie dat u met een vakman in zee gaat!!

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens

Eg 4
5281 MB Boxtel

Tel: 0411-678513
Fax: 0411-689864
www.wilcovanoirschot.nl
Kies categorie

Bedrijven & diensten

Eten & drinken

Leven & wonen

Mode & beauty

Sport & vrije tijd

Vervoer & Mobiliteit

Zorg & gemeenschap


Filter op letter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>