Afbeelding
Foto:

Muzikale middag bij de vijver achter de Walnoot

zondag 28 augustus 2022 14:00

Boxtel - Gemeenschapshuis de Walnoot in Selissen zit op een hele mooie locatie, met een mooi aangelegde vijver omringd met bloemen en een fijn terras vlakbij de Dommel. Een voor veel Boxtelaren nog onbekende plek waar veel te weinig gebruik van wordt gemaakt. Daar gaat verandering in komen door op zondag 28 augustus een Concert aan de Vijver te organiseren.

‘Concert aan de Vijver’ is een samenwerking tussen gemeenschapshuis De Walnoot, Patrick Hendriks en Platform Selissen. De muzikale middag start om 14.00 uur bij de vijver achter de Walnoot. De muzikale middag wordt mogelijk gemaakt met medewerking van:

Pim to the Max
Pim Lavalije en Max Breuer uit Boxtel spelen akoestische covers van uiteenlopende muziekstijlen. Ze zijn van alle markten thuis, van pop tot rock, van blues tot jazz, van rap tot reggae. Ze hebben zo’n honderd liedjes in hun repertoire.

Joia
Joia Rath is zangeres, performer en liedjesschrijver. Een geboren en getogen Boxtelse die vanaf nu werkzaam is vanaf haar thuishaven Rotterdam. Zij zingt voornamelijk eigen nummers, zowel in het Engels als in het Nederlands. Naast haar goed ontvangen album “Living it now” heeft ze twee theatervoostellingen gegeven: “Zacht” en “Ode aan Aagje”. Ze zullen ook een stukje van ‘het manifest’ brengen.

Patrick Hendriks & Band
Patrick Hendriks is zanger en gitarist. Hij staat zo’n dertig jaar alleen of met een band op de bühne. Om maar wat te noemen Patrick Hendriks en Friends, Three2Go en RockSoc. Hij betreedt podia in muziekcafés, theaters en op festivals in binnen- en buitenland. Hij wisselt eigen muziek af met nog meer rock en soulnummers. Afgelopen jaar verscheen een nieuw album genaamd Fifty/50.

Op het terras van De Walnoot worden drankjes en hapjes geserveerd. Kortom een mooie muzikale afsluiting van de vakantie. De toegang is gratis en bij slecht weer gaat het concert binnen in De Walnoot door.

Locatie