Schilderij 'Met een kater in bed' van Daisy Karthaus.
Schilderij 'Met een kater in bed' van Daisy Karthaus. Foto: Daisy Karthaus

Expositie ‘Dier(bare) mensen’

zondag 14 augustus 2022 14:00 t/m maandag 19 september 16:00

Liempde - De Expositie ‘Dier(bare) mensen’ van Daisy Karthaus is van 14 augustus tot en met 19 september te zien in Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd in Liempde. De opening van de expositie is op zondag 14 augustus om 14.00 uur en is gratis toegankelijk.

Afgelopen jaar maakte Daisy Karthaus een serie olieverfschilderijen rondom het thema mens en dier. Naast diverse lino’s zal het schilderij De Kus te zien zijn, waarin geportretteerden de toeschouwer een kus geven. Het idee voor dit schilderij ontstond tijdens de coronapandemie, toen het geven van kussen onmogelijk werd gemaakt door mondkapjes.

Opening
Op 14 augustus wordt de expositie Dier(bare) mensen om 14.00 uur geopend. Vanaf die dag is de expositie gratis te bezichtigen tot en met 19 september dit jaar, tijdens openingstijden van D’n Liempdsen Herd: op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Locatie