• Alles
  • (1)
    Muziek
  • (2)
    Evenement
  • (3)
    Cursus-Workshop

Walk&Talk

donderdag 2 december 10:00 t/m 12:00 uur

Foto: Bibliotheek

Boxtel - De arbeidsmarkt is altijd in beweging: banen verdwijnen of verschuiven en er ontstaat nieuw werk. Heb je behoefte aan een helpende hand? Kom dan naar Walk & Talk in Bibliotheek Boxtel. Op 2 december zijn Sylvia Ijpelaar en Noรซlle Aijal van het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) Noordoost Brabant te gast.

Tijdens deze interactieve bijeenkomst geven Sylvia Ijpelaar en Noรซlle Aijal onafhankelijk advies aan alle Walk & Talk deelnemers. Ze peilen jouw kennis over de huidige arbeidsmarkt en het RMT. Ook denken ze graag met je mee in de stappen die jij kunt ondernemen in jouw arbeidsproces. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.

Over het RMT

Het RMT helpt werk(zoek)enden, werkgevers, zelfstandig ondernemers en starters in Noordoost-Brabant met vragen over werk. Ben je op zoek naar een nieuwe baan of heb je extra ondersteuning nodig? Dan kun je terecht bij het RMT. Doel van het RMT is om mensen die hun baan dreigen te verliezen of recent hebben verloren, zo veel mogelijk naar nieuw werk te helpen. Het RMT heeft ook tot doel om werkloosheid te voorkomen en ondersteunt bedrijven bij het begeleiden van personeel van werk naar werk. Het RMT werkt samen met gemeenten, SW bedrijven, UWV, vakbonden en scholen.

Over Walk & Talk

Iedere eerste donderdag van de maand, kunnen werkzoekenden bij Bibliotheek Boxtel terecht om ervaringen te delen, nieuwe contacten te leggen en hun horizon te verbreden. De bijeenkomsten beginnen met een centrale bespreking van een onderwerp en worden al snel gezellige koffiepauzes tussen werkzoekenden onderling. Deelname aan Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Wel graag aanmelden via:  https://huis73.op-shop.nl/14813/walktalk-boxtel-d-koffiepauze-voor-iedereen-die-ander-werk-zoekt/02-12-2021

Walk & Talk | donderdag 2 december | 10:00 - 12:00u| Burgakker 4| gratis, wel aanmelden.
deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek
Boxtel
Burgakker 4
5281CH


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.