• Alles
 • (14)
  Evenement
 • (1)
  Natuur
 • (4)
  Bijeenkomst
 • (9)
  Cursus-Workshop

Sprookjesmiddag in De Serenade

zondag 17 oktober 14:00 uur

Foto: De Serenade

Liempde - Twee mooie sprookjes staan zondag 17 oktober vanaf 14.00 uur op de rol in De Serenade. Kinderen worden meegevoerd door de vertel- en theaterkunsten van Nick van der Veer in multicultureel centrum aan de Oude Dijk 117 in Liempde. Entree bedraagt 2,50 euro per kind (inclusief begeleider).

De gepensioneerd onderwijzer brengt met het Verteltheater op 17 oktober, twee voorstellingen, waarbij hij gebruik maakt van zelf ontworpen decorstukken en rekwisieten. De optredens zijn geschikt voor ‘oudste kleuters’ tot en met tien- en elfjarigen.

Tijdens de eerste show van 30 à 40 minuten neemt Van der Veer de kinderen mee in de wereld van De Schoenmaker en de Dwergen. Hierna wordt het decor omgebouwd en worden de kinderen getrakteerd op ranja. Vervolgens brengt Van der Veer gedurende dertig minuten het sprookje van De Gelaarsde Kat tot leven. Ouders die hun kind begeleiden, kunnen zelf ook weer even wegdromen tijdens sprookjes van weleer.

De organisatie zal in verband met eventuele corona, de juiste maatregelen treffen en ook het luchtcirculatiesysteem is coronaproof. Begin dit jaar is er een nieuw systeem aangelegd waarbij continu verse lucht van buiten wordt aangevoerd. De zaal is open vanaf 13.40 uur.Foto: De Serenade
deel deze activiteit