• Alles
 • (6)
  Evenement
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Sport
 • (71)
  Bijeenkomst
 • (33)
  Overig

Spiegeltent van 11 juni tot en met 3 juli weer naar park Stapelen

zaterdag 11 juni 12:00 t/m zondag 3 juli 12:00 uur

Foto: Willemijn Wijdenes

Spiegeltent Bon Salon komt dit jaar opnieuw in het park van Kasteel Stapelen te staan. Vorig jaar moest de gewoonlijk eens in de tweejaarlijkse komst van de Spiegeltent worden uitgesteld wegens de coronapandemie. Omdat nagenoeg alle maatregelen inmiddels losgelaten zijn komt Bon Salon nu van 11 juni tot en met 3 juli naar Boxtel.

Gemeente Boxtel, de eigenaren van de Spiegeltent en Boxtel Vooruit hebben overeenstemming bereikt met de eigenaar van het kasteel om het kasteelpark te mogen gebruiken voor het tweejaarlijkse evenement.

In de drie weken dat de tent in het kasteelpark staat wordt een breed programma met dagelijkse uitvoeringen, lezingen, presentaties georganiseerd voor jong en oud. Iedere dag kunnen bezoekers tussen 9.30 en 22.30 uur genieten van een gevarieerd programma rond het thema โ€˜Doede mee, we doen het samenโ€™. Er is een stuurgroep samengesteld om de komst van en programmering in Bon Salon op rolletjes te laten lopen. Die groep bestaat uit Cees de Wildt en Wies Vissers (de eigenaren van Bon Salon) en Yvonne van de Nostrum en Wim Ketelaars (Boxtel Vooruit).

Groepen en gezelschappen die een programma verzorgden in 2019, toen de Spiegeltent voor het laatst in het Boxtelse kasteelpark stond, zijn al aangeschreven.

Het volledige programma van de Spiegeltent is te vinden op www.spiegeltentbonsalon.nl.
deel deze activiteit