• Alles

Inloopochtend Taalhuis

dinsdag 2 juni 10:00 - 12:00 uur

Foto: Masha Arts-Raaijmakers

Iedere dinsdagochtend zijn mensen welkom bij Bibliotheek Boxtel om hun wens of hulpvraag op het gebied van lezen, spreken of schrijven van de Nederlandse Taal te bespreken. Ook volwassenen die beter willen leren omgaan met computers en internet kunnen bij het Taalhuis terecht.

Elke week, uitgezonderd in de schoolvakanties, is er op dinsdag bij de bibliotheek aan de Burgakker 4 van 10.00 tot 12.00 uur iemand die hen kan helpen. Dat kan op verschillende manieren. Mensen die de Nederlandse taal willen leren, kunnen gekoppeld worden aan een Taalmaatje. Hebben ze meer moeite om met de computer te werken, dan kunnen ze een gratis cursus doen. Samen wordt bekeken wat voor iedereen de beste manier is.

In de gemeente Boxtel hebben ongeveer 3.700 inwoners moeite met taal, rekenen of digitale vaardigheden. Zij lopen een achterstand op in de samenleving, komen moeilijker aan een baan en zijn maatschappelijk minder actief. Het Taalhuis is een proactieve samenwerking van verschillende organisaties en van iedereen die met enthousiasme de basisvaardigheden van volwassenen wil verbeteren.Foto: Masha Arts-Raaijmakers
Foto: Masha Arts-Raaijmakers
deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek
Boxtel
Burgakker 4
5281CH


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.