• Alles
  • (1)
    Muziek
  • (2)
    Evenement
  • (3)
    Cursus-Workshop

Herfstconcert van Accordeonvereniging Concertina

zondag 28 november 12:00 uur

Foto: Masha Arts-Raaijmakers

Esch - Dorpshuis De Es staat zondag 28 november in het teken van de herfst met het Herfstconcert van Accordeonvereniging Concertina uit Den Bosch. Het concert begint om 12.00 uur.

Concertina heeft in 2020 en begin 2021 een pas op de plaats gemaakt. Door corona kon niet gerepeteerd worden. Met passende muziek laat Concertina horen, boos te zijn op de wereld. Maar de (corona) tijd gaat voorbij. Dus is er ook aandacht voor Joodse carnavalsmuziek en kunnen de luisteraars hun ogen sluiten bij onvervalste westernmuziek. De muziek is van alle tijden en komt vanuit alle windstreken.

Naast Concertina wordt een optreden verzorgd door het accordeonkwartet REMM, onderdeel van Concertina. En een goede bekende van Concertina zal tijdens het Herfstconcert enkele nummers komen zingen waarbij ze begeleid wordt door Marianne van Eeten, de dirigente van Concertina.

De entree is gratis. Na afloop is het mogelijk om Concertina financieel te ondersteunen zodat deze concerten mogelijk blijven. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de geldende coronaregels en zal elke bezoeker gecheckt worden op het bezit van een coronapas. 
deel deze activiteit

Locatie

Dorpshuis De Es
Esch
Dorpsstraat 5A
5296LT


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.