• Alles
 • (1)
  Muziek
 • (1)
  Tentoonstelling
 • (3)
  Evenement
 • (1)
  Lezingen
 • (2)
  Sport
 • (64)
  Bijeenkomst
 • (27)
  Overig
 • (1)
  Cursus-Workshop

Gildenbondsharmonie begeleidt solisten met een beperking bij ‘Onbeperkt On Stage: SAMEN’

zondag 10 juli 13:30 uur

Foto: Onbeperkt On Stage

Boxtel - Onder de noemer ‘Onbeperkt On Stage: SAMEN’ zal de Dommelhal op 9 en 10 juli het toneel zijn van een kleurrijk concert waar talloze solisten zullen laten zien en horen dat wat anderen misschien een beperking noemen een spetterend optreden niet in de weg hoeft te staan. In samenwerking met Cello en het ‘On Stage Orkest’ van de Gildenbondsharmonie wordt een prachtig spektakel opgevoerd waar jong en oud van kan genieten.  

‘SAMEN’ is een vervolg op het succesvolle Onbeperkt On Stage spektakel dat het On Stage Orkest in 2019 met een keur aan solisten opvoerde in de Tijberzaal van het Baanderherencollege. Een maandenlange voorbereiding werd omgezet in twee shows waar het publiek evenveel van kon genieten als de solisten die mochten schitteren op het Onbeperkt podium dat hen geboden werd.

‘Beperking’

Ook dit jaar zal er worden gezongen, gespeeld, gedrumd en waarschijnlijk ook gedanst. Al is het maar door het publiek dat zich de spontane polonaise van de vorige concerten vast nog kan herinneren. De artiesten presenteren zich allemaal met zoveel inzet en passie dat je zou vergeten dat deze sterren mee mogen doen omdat ze een ‘beperking’ hebben.

Van die beperking hebben ze in elk geval geen last tijdens hun optredens. Dat komt niet in het minst door de ‘op het lijf geschreven’ arrangementen en de fantastische manier waarop dirigent Mari van Gils het On Stage Orkest en de solisten naar grote hoogte laat stijgen.

Keur aan artiesten

De presentatie van de voorstellingen is in handen van Kees Berkelmans en Nando Liebregts. Nando is onder meer bekend als acteur en speelde onlangs nog een rol in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Zij zullen de keur aan geweldige artiesten aan het publiek voorstellen.

Zangeres Laura Spruijt, accordeonist Ad Schuurmans en gitariste Cheyenne Lankhaar zijn net als het orkest al flink aan het repeteren. Drumband Eckartdal zal gaan zorgen voor een ware percussie-explosie. Roel Knuvers voegt als gastdirigent een hele nieuwe dimensie aan het orkest toe. Slagwerker Mark Lucius gaat het On Stage Orkest gedurende de hele voorstelling ondersteunen maar zal zeker van zich laten horen tijdens zijn drumsolo’s.

Jeppe de Vries, alias ‘Jeppe-Hazes’ is helemaal klaar om het publiek te laten genieten van zijn Hazes-imitatie. Na de voorstelling wordt het podium vrij gemaakt voor DJ Joey Leijtens die de muziek voor de afterparty zal verzorgen.

Kaartverkoop

Uiteraard zal Sporthal de Dommel voor deze bijzondere concerten onherkenbaar omgetoverd worden tot een Onbeperkt Showpaleis, met groot podium, een professionele geluidsinstallatie en prachtige belichting. De kaartjes kosten 14,50 euro per stuk en de kaartverkoop is inmiddels gestart via https://www.ticketkantoor.nl/shop/onbeperktsamen.

Foto: Onbeperkt On Stage
Foto: Onbeperkt On Stage
deel deze activiteit