• Alles
  • (28)
    Cursus-Workshop

Boxtel by night

zaterdag 9 september 21:00 uur

Foto: Hans van Doorn

Eerstvolgende activiteit is Boxtel By Night, waarvan de voorbereidingen al in volle gang zijn. Tijdens deze activiteit kunnen de kanoërs met verlichtte kano's het rondje Boxtel varen. Deelnemers moeten zich vooraf inschrijven via inschrijfformulier op www.depagaai.nl . Na reservering krijgen de ingeschreven deelnemers, de nodige info per mail en kan men op zaterdag 9 september vanaf 18.00 uur de kano komen voorzien van versiering en verlichting , waarna omstreeks 21.00 uur het startsein wordt gegeven voor ''RONDJE BOXTEL BY NIGHT''.

De kosten van deze activiteit bedragen 7.50 euro p.p. en bij deelname met eigen kano 5.50 euro p.p. Tijdens deze avond worden alle bruggen voorzien van sfeervolle verlichting , evenzo het clubgebouw en de omgeving van de Pagaai, Voetboog 7. De bewoners die langs de Dommel wonen worden verzocht om hun tuin mede te voorzien van verlichting. Enkele buurtverenigingen hebben hier spontaan zelfs een jaarlijks festijn van gemaakt .

De mooist verlichtte tuin komt in aanmerking voor een leuke attentie. Op diverse plaatsen aan de Dommel, zal muziek te horen zijn en bij het clubhuis speelt livemuziek, door de RED RIVER BAND vanaf 19.30 uur tot het vertrek van de deelnemers. Bij terugkomst kunnen deelnemers en bezoekers nog nagenieten onder het genot van een hapje van de aanwezige BBQ en een drankje.dit muzikaal ondersteund door een DJ.

voor info tel.: 06-20082982 na 18.00 uur.

Inschrijven : website : www.depagaai.nl


deel deze activiteit

Locatie

De Pagaai
Boxtel
De Voetboog 7
5283WL


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.