• Alles
  • (34)
    Evenement
  • (3)
    Bijeenkomst
  • (13)
    Overig

D(r)eun & Kolder: liedjes, acts én een bijzondere 'maestro'

zaterdag 1 februari 20:00 uur

Foto: De Dorini's

Op zaterdag 1 februari kan Bokkendonk warm lopen voor het komende feest der feesten. In de Meander vindt het carnavalsevenement Dreun & Kolder plaats. Een avond vol liedjes, acts en komische intermezzo's. En met als uitsmijter een daverend optreden van de bekende Dorini's.

D(r)eun & Kolder kent een uitgebreid deelnemersveld van clubs en carnavalsvierders die hun creatieve vondsten gaan presenteren. In de draaiboeken duiken de namen op van de Ministerraad Bokkendonk, JeugdPrinsenClub, de Bokkenrijders, Ted Zat, de PB-Band, de Sjarrels, de Dors(t)vlegels, de Boomstêmpkes en Jeugdhofkapel. Met nieuwe liedjes en met komische bewerkingen van bekende nummers gaan ze ongetwijfeld een programma vullen vol vaart en verrassingen.

Gelegenheidsorkest

Over verrassingen gesproken. Een muzikaal spektakel belooft het intermezzo te worden van een gelegenheidsorkest. Een bont gezelschap muzikanten dat gaat spelen onder de bezielende leiding van een in Bokkendonk zeer bekende 'Maestro'.

Feest met de Dorini's

De hitgevoeligheid en kwaliteit van de inzendingen wordt beoordeeld door een jury die bestaat uit Aniek van Breugel, Lambèr Foolen en Noot de Kort. D(r)eun & Kolder krijgt een extra feestelijk tintje door het gastoptreden van de Dorini's. Met zowel bekende meezingers als eigen nummers – zoals 'De Nonnen Van Het Zuiden' – zullen de Dorini's er een feest van maken dat nog lang zal nadreunen. Ook de dj staat als een huis: Johan Mauriks. De presentatie van D(r)eun & Kolder is in handen van Marloes Vink.

Bokkendonkse Hoogheden

De avond begint om 20.00 uur in de Meander. Dit alles onder het toeziend oog van prins Geert 2.0., adjudant De Vietzz en hun gevolg. Uiteraard zullen ook de Bokkendonkse Jeugd-Hoogheden niet ontbreken op dit festijn. Iedereen is van harte welkom op dit evenement van de Fidderaosie Bokkendonk.


deel deze activiteit

Locatie

Meander
Sint-Michielsgestel
Meanderplein 1
5271GC


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.