• Alles
  • (73)
    Evenement
  • (4)
    Bijeenkomst
  • (20)
    Overig

Kaartverkoop voor Krabberkletsavonden

zaterdag 14 december 17:00 uur

Al weer voor de vierde keer wordt in Den Dungen op 30 en 31 januari en 1 februari Krabberklets georganiseerd, de opvolger van het tonproaten. De kaartverkoop hiervoor is op zaterdag 14 december op de Kerstmarkt bij de Litserborg in Den Dungen. Wil je verzekerd zijn van een kaartje op vrijdag en/of zaterdag, zorg dan dat je er om 17.00 uur bent. Ervaring leert dat deze avonden tijdens de voorverkoop vrijwel geheel uitverkocht zijn. Per persoon kunnen maximaal zes toegangskaarten gekocht worden. Ze kosten 10 euro per stuk. Vanaf maandag 16 december zijn de overgebleven toegangskaarten te koop bij DA Drogisterij Groenendaal en Hotel Boer Goossens.

Traditiegetrouw wordt de Krabberklets gehouden in de zaal van Hotel Boer Goossens. De organisatie is in handen van enkele oud tonproaters die uit ervaring weten wat het inhoud om in de ton te kruipen. Tezamen met de acht deelnemers zullen zij gaan zorgen voor drie onvergetelijke dagen vol met humor en satire waarbij de Krabberkletsers de hoofdrol voor zich op zullen eisen.

De afgelopen weken zijn de acht kletsers druk bezig geweest met het vervolmaken van hun zelfgemaakte buut. Daarin staan ze niet alleen. Het maken van zo'n buut is een combinatie van tekst, timing, typetje en talent. Om tot de optimale combinatie te komen houden de kletsers de maanden voorafgaand aan de Krabberkletsavonden regelmatig feedback sessies (oftwel ' bierkratsessies' ) om elkaar te helpen de beste buut tot stand te brengen.

Onder deze deelnemers zitten dit jaar 3 debutanten, waarvan er twee een duo-act op gaan voeren. Wij zijn dan ook heel benieuwd naar hun eerste optreden als Krabberkletser. Ook heeft Krabberklets haar deuren geopend voor een kletser die zijn sporen al in een ander dorp in het verleden heeft verdiend.

De organisatie van Krabberklets wil dit jaarlijkse evenement levendig houden onder de Dungenaren en zijn daarom altijd op zoek naar nieuw talent. En daar zijn ze dit jaar weer in geslaagd! Zou je zelf wel eens in zo'n ton willen staan maar heb je daarbij nog wel wat hulp nodig? Met de hulp van ervaringsdeskundigen die zelf jarenlang in de ton hebben gestaan helpen ze je om je buut naar een hoger niveau te tillen.

Nieuwsgierig geworden wat de kletsers er dit jaar van gemaakt hebben en nieuwsgierig naar alle nieuwelingen in de ton? Kom dan naar de kaartverkoop op zaterdag 14 december op de Kerstmarkt bij de Litserborg in Den Dungen. 


deel deze activiteit

Locatie

De Litserborg
Den Dungen
Litserstraat 2
5275bv