• Alles
 • (1)
  Theater
 • (91)
  Evenement
 • (6)
  Bijeenkomst
 • (25)
  Overig
 • (2)
  Cursus-Workshop

Filmhuis Litserborg draait 'Rocketman'.

vrijdag 22 november 20:00 uur

Foto: Filmhuis Litserborg

Op vrijdag 22 november, om 20.00uur, draaien we de film ''Rocketman'', de biopic over Elton John. Waarin we zien hoe de schuchtere Brit zich ontpopt tot de meest flamboyante rockster aller tijden. Die worstelt met allerlei verslavingen en een eetstoornis.

Rocketman vertelt het buitengewone leven van Elton John (Taron Egerton), van zijn jeugd als ''small-town boy'' tot zijn internationale doorbraak. De film volgt de metamorfose van Reginald Dwight, een timide wonderkind, tot wereldwijde superster. Zijn inspirerende verhaal – gebaseerd op de mooiste liedjes van de ster – laat ons het ongelooflijke succes beleven van een jongen uit een klein provinciestadje dat wereldwijd een popicoon is geworden.

Entree €8.- inclusief één consumptie na afloop van de film.

Om niet teleurgesteld te worden adviseren wij om kaartjes te reserveren, want OP=OP! Tot zondag 17 november kan men reserveren en daarna gaan de resterende kaartjes naar de Litserborg. Vanaf maandag 18 november kan je de kaartjes kopen aan de balie in de Litserborg en kan men niet meer per mail reserveren.

Reserveren kan via een mail met daarin naam + het aantal kaartjes te sturen naar filmhuis@litserborg.nl. De kaartjes blijven dan tot 15 minuten voor vertoning gereserveerd. Binnen 48 uur krijg je een bevestiging van reservering terug.

 Foto: Filmhuis Litserborg
Foto: Filmhuis Litserborg
Foto: Filmhuis Litserborg
Foto: Filmhuis Litserborg
deel deze activiteit

Locatie

De Litserborg
Den Dungen
Litserstraat 2
5275bv