Met dertien acts was er voor de jury zondagmiddag genoeg te kiezen tijdens de talentenshow Liemt's Got Talent in De Serenade.
Met dertien acts was er voor de jury zondagmiddag genoeg te kiezen tijdens de talentenshow Liemt's Got Talent in De Serenade. Foto: Cock Stam.

Veel talent tijdens Liemt’s got Talent in De Serenade

Algemeen

Er is nogal wat talent in Ploegersland. Zo bleek zondagmiddag tijdens de talentenshow Liemt’s Got Talent. Op het podium van multifunctionele accommodatie De Serenade zag het publiek dertien verschillende optredens. Van playback, dans, live muziek tot een geweldige breakdance act.

Uiteraard trad ook de enthousiaste groep van de Partyploegers op. En er was een verrassingsoptreden van Jeugdprinses Liev en adjudante Juul met het nummer Superman. Met hierin ook een rol van Prins Jurgen en adjudant (SuperHan).
De optredens werden door een deskundige jury beoordeeld. De uitslag is als volgt. Groep 3-4: 1e Jinte Verhoeven, Wies van de Ven & Saar Quinten. Groep 5-6: 1e Esmee Vogels & Demi van de Velden, 2e Linde van Leeuwen, 3e Stef Raaimakers & Klaas Brewel. Groep 7-8: 1e Lynn van Abeelen, Yfke van Krieken & Sterre van de Biggelaar, 2e Lieve Brands, Fem van Doorn, Lisa Verhoeven, Lynne Ham & Maud van Wijlick, 3e Otis van Leeuwen & Lex Brewel.
De acts met de eerste prijs mogen deelnemen aan de jeugdzittingsavonden op 12 en 13 januari. Ook de winnaar van het ‘Golden Ticket’ - die werd gekozen door Prins Jurgen - mag zijn of haar kunsten laten zien tijdens deze Jeugdzittingsavonden. Dit was het groepje van Otis en Lex.

Met dertien acts was er voor de jury zondagmiddag genoeg te kiezen tijdens de talentenshow Liemt's Got Talent in De Serenade.

Uit de krant