Afbeelding
Foto: MooiBoxtel

De laatste MooiBoxtel van het jaar 2023

Algemeen

Het jaar loopt alweer op zijn einde. Over enkele dagen zitten we met z’n allen om de eettafel en genieten we van de kerstdis. Omdat Kerstmis dit jaar op maandag en dinsdag valt, verschijnt er geen papieren MooiBoxtelKrant in die week.

Een week later is het nieuwjaarsdag. Dan is de redactie nog aan het bijkomen van alle oliebollen en champagne. De eerste dag van het jaar valt ook op een maandag. Daarom is er voor gekozen om de eerste editie van 2024 pas op dinsdag 9 januari te laten verschijnen. 

Insturen
Redactionele artikelen insturen kan de komende twee weken gewoon via het normale mailadres redactie@demooiboxtelkrant.nl. Berichten die op tijd binnen zijn worden nog wel digitaal gepubliceerd op www.mooiboxtel.nl

In deze laatste uitgave van 2023 treft u alle kerstwensen aan van ondernemers en verenigingen uit de gemeente Boxtel. Alsmede een sfeerimpressie van de kerstmarkt en enkele kerstconcerten.
Het redactieteam van deze krant wenst alle lezers en adverteerders hele fijne feestdagen en alvast een goed nieuwsrijk 2024.

Uit de krant