De striptekenaars Ferry Segers (links) en Ralph Dikmans zitten zondag 26 november in de Bruna voor een signeersessie.
De striptekenaars Ferry Segers (links) en Ralph Dikmans zitten zondag 26 november in de Bruna voor een signeersessie. Foto: Eigen collectie

Stripboek-signeersessie bij boekenzaak Bruna Boxtel

Algemeen

Ferry Segers en Ralph Dikmans signeren zondag 26 november voor het eerst samen in de Bruna Boxtel hun stripboeken.

Beide tekenaars tekenen voor DeMooiBoxtelKrant en aangezien het nieuwe album van Segers, genaamd ‘Happy Halloween’ zojuist verschenen is, leek dit een mooie gelegenheid om een signeersessie in de Bruna Boxtel te organiseren. Anita van Engelshoven, eigenaresse van de Bruna, die tevens goede contacten heeft met beide tekenaars, was erg enthousiast over dit idee.

Segers zal alle boeken van Fred Dommelaar meenemen die bij uitgeverij Cliché en in eigen beheer zijn verschenen. Dikmans zal een selectie van zijn strips meenemen, evenals een aantal boeken die in zeer beperkte oplage in eigen beheer zijn uitgegeven. Een mooie gelegenheid om de boeken te laten voorzien van een mooie tekening voor bv pakjesavond of later in de decembermaand onder de kerstboom.
Sommige van deze albums zijn bijna compleet uitverkocht, dus dit is de kans om de tekenaars in actie te zien, en deze speciale albums aan te schaffen.

Alles vindt plaats op koopzondag 26 november van 12.00- 16.00 uur in de Bruna Boxtel, rechterstraat 19.

Uit de krant