• Alles
  • (73)
    Evenement
  • (4)
    Bijeenkomst
  • (20)
    Overig

Kerstmarkt

zaterdag 14 december 14:30 t/m 19:30 uur

Foto: Ben van Kaathoven

Kerstmarkt Maaskantje op plein Litserborg

 Na 15 jaar Kerstmarkt in de Sint Jacobusstraat in het Maaskantje was het vorig jaar tijd voor een grote verandering. De verplaatsing van de kerstmarkt naar het plein voor de Litserborg en de combinatie met de schaatsbaan en de andere kerstactiviteiten waren een groot succes en zorgden voor een drukbezocht en bijzonder sfeervol kerstevenement voor jong en oud. De kerstmarkt is dit jaar opnieuw onderdeel van het grote kerstevenement Kerst op het plein. Dit vindt plaats op zaterdag 14 december op het plein voor de Litserborg in Den Dungen.

Stichting 't Oude Ambacht regelt de kerstmarkt met alle kramen inclusief de inschrijvingen van de kraamhouders. Degenen die een kraam willen huren, kunnen zich nu aanmelden. Er zijn nu uiteraard nog kramen beschikbaar. Aangeboden kunnen worden:  nieuwe kerstspullen, zelfgemaakte kerststukjes, kerstversieringen, kerststallen, kaarsen en kerstverlichting. Ook welkom zijn aanbieders van winterartikelen, zoals winterkleding, (dikke) sokken, handschoenen, mutsen, dassen, sloffen, schoenen, laarzen, wintersportartikelen, kachels en hout, vogelvoer, elektrische dekens etc. Maar ook gezelschapsspellen en puzzels, om de lange winteravonden door te komen, zijn van harte welkom. 

De geweldige locatie en de toegevoegde waarde van de activiteiten rondom de kerstmarkt zorgen ongetwijfeld voor veel bezoekers. Dus heb je iets aan te bieden van bovenstaande waren schrijf je dan in via de website of neem contact op met Hennie van Gaal, tel. (06) 48 89 03 37 (bellen of stuur een bericht per app/sms) of meldt je aan per email

Het plein voor de Litserborg wordt rondom de schaatsbaan en de wensboom vol gezet met marktkramen, allemaal feestelijk verlicht. Sfeervolle kramen met enthousiaste mensen, verlichting, vuurkorven, passende muziek en veel publiek, staan garant voor een gezellige Kerstmarkt op het plein. In het "kerstcafé" van de Litserborg kun je terecht voor een lekkere kop warme chocolademelk of glühwein en warme worstenbroodjes. Voor de kinderen loopt de kerstman rond met een zoete traktatie. 

De Kerstmarkt is zoals gezegd onderdeel van het kerstevenement Kerst op het plein en vindt plaats op zaterdag 14 december 2019 van 14.30 tot 19.30 uur op het tot gezellige Kerstmarkt omgetoverde plein voor de Litserborg in Den Dungen.

De entree voor de Kerstmarkt is gratis.            

             

 Foto: Ben van Kaathoven
Foto: Ben van Kaathoven
deel deze activiteit

Locatie

De Litserborg
Den Dungen
Litserstraat 2
5275bv