• Alles
  • (34)
    Evenement
  • (3)
    Bijeenkomst
  • (13)
    Overig

4de DOMMELCROSS

zondag 2 februari 9:45 uur

Foto: Ben van Kaathoven

"Deze hardloop cross moet definitief op de hardloop kalender!" Dat was een veel gehoorde kreet van de bijna 600 deelnemers vorig jaar.

Dus heeft de organisatie opnieuw een heerlijke en volledig onverharde route uitgezet in het bosrijke natuurgebied Zegenwerp in Sint Michielsgestel, waar jong en oud aan kunnen deelnemen, ongeacht het niveau en zowel recreatief als competitief.

Programma

Naast een recreanten crossloop (6, 9 en 12 km) is er een uitdagend parcours voor junioren. Voor alle kinderen van de basisschool is er bovendien een speciale Kidsrun. Deelname aan de Kidsrun is gratis!

De jongste deelnemers starten om 9.45 uur, gevolgd door de junioren. De recreanten beginnen vanaf 10.30 uur met de langere afstanden.

Een volledig programma overzicht is te vinden op www.dommelcross.nl en op Facebook.

Inschrijven

Vanaf 1 november is voorinschrijving via de website mogelijk. Voor de recreanten wedstrijden geldt een maximum aantal deelnemers!

Meierij Cross Circuit

Dit jaar bundelen maar liefst 4 crosslopen hun krachten: AV Marvel, O.S.S.-Volo, Prins Hendrik en de Dommelcross organiseren het Meierij Cross Circuit. In oktober, december, januari en februari kun je vier keer de elementen trotseren tijdens deze crosscompetitie in respectievelijk Boxtel, Den Bosch, Vught en Sint-Michielsgestel. 

Meer info is te vinden op onze website.

 


deel deze activiteit

Locatie

Zegenwerp
Sint-Michielsgestel