• Alles
 • (1)
  Theater
 • (2)
  Muziek
 • (110)
  Evenement
 • (9)
  Bijeenkomst
 • (39)
  Overig
 • (16)
  Cursus-Workshop

Filmhuis voor de jeugd 'Los Bando'

dinsdag 15 oktober 14:30 uur

Foto: Filmhuis Berlicum

Herfstvakantie  Filmhuis voor de jeugd Dinsdag 15 oktober.

Filmhuis Berlicum vertoont in de herfstvakantie twee familiefilms op dinsdag 15 oktober. Om 10 uur draait de film Superjuffie, de succesvolle Nederlandse film voor de jeugd vanaf 6 jaar. En 's middags om 14.30 uur wordt voor de iets oudere jeugd Los Bando vertoond. Entree 6 euro, bij de film inbegrepen zijn  een glas fris en popcorn. Natuurlijk zijn ook ouders, opa's en oma's welkom.

Superjuffie

Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen.

In de avonturen van Superjuffie is het grootste avontuur om op te komen voor jezelf en te leren dat jij er mag zijn.

Los Bando

Grim drumt en Axel zingt en speelt gitaar. Samen vormen ze de band Los Bando. Helaas heeft Axel geen beste stem; hij klinkt vreselijk vals. Grim heeft daar nooit iets over gezegd, maar als ze zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de talentenjacht, moet Grim snel een oplossing bedenken. Grim probeert Axel duidelijk te maken dat de band iets mist, waar Axel uit opmaakt dat ze een bassist nodig hebben. Ze houden een auditie, maar de enige die op komt dagen is Thilda, een onverstoorbaar achtjarig meisje, dat cello speelt. Martin, lokaal rallytalent, is de aangewezen persoon om het trio in een 'geleende' camper naar Tromsø te vervoeren. Een roadmovie voor de jeugd

Dinsdag aanstaande bij Filmhuis Berlicum in den Durpsherd.

 Foto: Filmhuis Berlicum
deel deze activiteit

Locatie

Den Durpsherd
Berlicum
Kerkwijk 61
5258 KB Berlicum