• Alles
 • (1)
  Theater
 • (91)
  Evenement
 • (6)
  Bijeenkomst
 • (25)
  Overig
 • (2)
  Cursus-Workshop

25e Brocante garagesale in Esch voor KiKa

zaterdag 19 oktober 10:00 t/m 17:00 uur

Foto: Buurtvereniging de Mijlpaal

ESCH - In de dwarsdeelschuur van de familie Plantema aan de Baarschot 2 in Esch vindt gedurende twee weekenden een grote garagesale plaats, op 12 en 13 oktober en op 19 en 20 oktober. De opbrengst hiervan gaat naar KiKa, Stichting kinderen kankervrij. Bruikbare tweedehands spullen kunnen vanaf nu afgegeven worden bij de familie Plantema. Het is de 25e keer dat deze garagesale gehouden wordt.

Friso Plantema is de initiatiefnemer en drijvende kracht achter de brocante garagesale, namens de stichting Loes Foundation. Deze stichting ondersteunde de afgelopen jaren zo'n vijfentwintig kleinschalige projecten in binnen- en buitenland. Zo ging er geld naar de Voedselbank Boxtel en de renovatie van de Essche bierpomp. Ook werd in Kenia een schoolmelk-project ondersteund. Voor het tweede jaar op rij gaat de opbrengst van de brocante verkoop naar KiKa.

De garagesale is een grote bron van inkomsten voor de Loes Foundation. In de monumentale dwarsdeelschuur kunnen bezoekers snuffelen tussen mooie brocante spullen. De verkoop is in de weekenden van 12 en 13 oktober en 19 en 20 oktober, van 10.00 tot 17.00 uur. Entree is gratis, mits er iets gekocht wordt. Er is gratis koffie en thee.

Bruikbare tweedehands goederen - geen rommel, geen witgoed en geen grote meubels - kunnen vanaf nu ingeleverd worden bij de familie Plantema aan de Baarschot 2 in Esch.


deel deze activiteit

Locatie

Buitengoed Esch
Esch
Baarschot 2
5296kl