De spelers, Boxtelse en Britse, gaan samen op de foto. Ze genoten van hun internationale wedstrijden die ze dit voorjaar speelden.
De spelers, Boxtelse en Britse, gaan samen op de foto. Ze genoten van hun internationale wedstrijden die ze dit voorjaar speelden. Foto: eigen collectie.

Internationaal voetbal is terug bij RKSV Boxtel

Algemeen

In het voorjaar hebben een aantal jongensteams van RKSV Boxtel een internationale wedstrijd tegen een team uit Engeland gespeeld. Dat smaakte naar meer en daarom staan er vrijdag 6 oktober weer een aantal duels tegen ploegen van over het Kanaal op de planning.

Deze keer spelen JO13-1, JO15-1 en JO16-2 een oefenwedstrijd. Dit doen zij tegen Birchwood High School. Deze school ligt tussen Cambridge en Londen. Zij zijn een week te gast bij PSV in Eindhoven voor een trainingsclinic en spelen in de omgeving diverse partijtjes. 

De aftrap van deze wedstijden in het sportpark aan de Aanloop is 6 oktober om 18.30 uur.

Aanmoedigen

Iedereen is uitgenodigd om de ploegen aan te komen moedigen. Tevens is de kantine geopend voor een vloeibare versnapering.

Voorzitter Ties Pronk van RKSV Boxtel vindt het een eer om zijn vereniging te presenteren aan de Engelse jeugdspelers. Het zorgt volgens hem niet alleen voor internationale bekendheid, maar de eigen jeugdspelers doen ook ervaring op met het Engelse voetbal. 

Uit de krant