• Alles
  • (73)
    Evenement
  • (4)
    Bijeenkomst
  • (20)
    Overig

Jeu de boules toernooi op Landgoed Wamberg

zondag 1 september 9:00 uur

Foto: JBC 't Dupke

Landgoed Wamberg is een bosrijk landgoed van ongeveer 182 ha groot tussen Rosmalen en Berlicum. Er zijn speelhuizen, boerderijen, een tuinmanswoning en een koetshuis met een poort. Ook zijn er vijvers die onderling met elkaar in verbinding staan. Het gebied is in de tweede helft van de 14e eeuw ontgonnen. de Wambergse Hoeve (ook wel Grote Wamberg genoemd) is de oudste boerderij en dateert uit de 14e eeuw. Aan de oostzijde van het terrein staat een schitterend bewaard gebleven speelhuis, genaamd 'Eikenlust'. Dit pand heette vroeger Nieuwe Wamberg en komt al voor in de geschriften van 1370.

Op deze prachtige locatie worden op 1 september 2019 twee grote toernooien gespeeld. Op bospaden en opritten midden tussen al dat groen kunnen spelers zich in een zeer ontspannen sfeer meten aan elkaar. Er wordt gespeeld in doubletten.

Licentietoernooi

Eén toernooi is voor spelers met een wedstrijdlicentie. Deze spelen volgens het Franse poulesysteem. Er wordt gespeeld om geldprijzen, waarbij de 1e prijs gegarandeerd € 400,= is. Minimaal aantal teams is 32 en maximaal 128.

Recreantentoernooi

Bij het toernooi voor de recreatieve spelers is de minimale deelname 32 teams en maximaal 64. Er wordt gespeeld met 5 wedstrijden voorgeloot en de prijzen zijn in natura.

Aanmelding kan via www.ontip.nl of bij Jan Paashuis: janpaash@kpnmail.nl of telefonisch 06-12204084.

De inschrijving op de speeldag zelf, 1 september a.s., is tussen 9.00 uur en 9.45 uur en het toernooi vangt aan om 10 uur.

Adres: Wamberg 8, 5258 SM Berlicum

 


deel deze activiteit

Locatie

Landgoed De Wamberg
Berlicum
Wamberg 8
5258SM


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.