Het terrein van De Kleine Aarde aan het Klaverblad.
Het terrein van De Kleine Aarde aan het Klaverblad. Foto: eigen collectie.

Plaats De Kleine Aarde houdt elke vrijdag open huis

Algemeen

Goed nieuws voor wie zich afvraagt wat er allemaal te doen is op Plaats De Kleine Aarde in Boxtel. Want vanaf vrijdag 28 april ben je elke vrijdagmiddag welkom voor een rondleiding. 

En voor wie dat wil, is er op het terras of in het Ecocafé ook koffie, thee en taart. Verder is het winkeltje met onder meer plantjes voor je moes- of siertuin geopend, kun je zaden kopen voor je moestuin (zaadvaste rassen) en is er volop inspiratie voor duurzaam tuinieren. 

Rondleidingen

Voor de rondleiding staat elke week een ander deel centraal van het 2,5 hectare grote terrein. Waar vrijwilligers je de ene week meenemen naar de voedseltuin, leiden ze je de andere keer rond in het voedselbos of vertellen je van alles over de insectentuin of de kwekerij. Regelmatig is er een interessante gast die dieper ingaat op een specifiek onderwerp.

Vanaf 28 april is het terrein van Plaats De Kleine Aarde dus elke vrijdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur geopend. De rondleidingen starten om 15.00 uur en duren een half uur tot een uur. Deelname is gratis en aanmelden hoeft niet. Plaats De Kleine Aarde ligt aan Het Klaverblad 13, in Boxtel.

Vragen? Mail dan naar verblijf@plaatsdka.nl.

Bea de Leeuw exposeert in Twente

Bea de Leeuw uit Boxtel, lid de plaatselijke kunstenaarsvereniging Kunstlicht99, exposeert tot en met 30 mei haar twee- en driedimensionale objecten in het Twentse ‘kunstdorp’ Diepenheim. Aan de expositie Diepzinnig nemen 65 kunstenaars deel, verspreid over veertig locaties.

Uit de krant