Logo mooiboxtel.nl
 • Alles
 • (31)
  Theater
 • (5)
  Muziek
 • (263)
  Evenement
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Natuur
 • (107)
  Bijeenkomst
 • (19)
  Overig
 • (14)
  Cursus-Workshop

17e Rotary bridgedrive

zaterdag 16 maart 10:00 uur

Foto: Rotaryclub Boxtel Oirschot Haaren

Het is inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie, de bridgedrive die Rotaryclub Boxtel-Oirschot-Haaren organiseert in het Baanderheren College in Boxtel. Dit jaar staan de tafels op 16 maart weer klaar voor maximaal 80 paren die vanaf 10.00 uur tot het eind van de middag hun krachten met elkaar kunnen meten. Of gewoon een lekker potje willen spelen. Er wordt gespeeld in 4 lijnen en dat betekent dat zowel de geroutineerde bridger als de beginneling volop aan hun trekken kunnen komen. Het inschrijfgeld bedraagt € 42 per koppel inclusief koffie en thee bij binnenkomst en een goedverzorgde lunch. De leden van de club steken die dag de handen weer uit de mouwen bij het wedstrijdgebeuren, in de keuken en in de bediening. En ook dit jaar zullen er naast de prijzen voor de bridgewedstrijd weer mooie prijzen zijn te winnen in de loterij, die wordt gehouden tijdens het berekenen van de uitslag na afloop van de laatste ronde. Het is altijd een gezellige druk bezochte bridge dag in het Baanderheren College.

Familiehuis voor Daklozen

De opbrengst van deze dag (de afgelopen jaren steeds rond de € 5000) komt dit jaar ten goede aan het Familiehuis voor daklozen Gemeenschap Paus Johannes XXIII in Liempde. Leden en vrijwilligers van de Gemeenschap Paus Johannes XXIII zijn aanwezig in 38 landen, op 600 plekken, met familiehuizen, eettafels voor de armen, voedingscentra, daklozenopvang, therapeutische gemeenschappen, sociale coöperaties en opvanghuizen.

Het Familiehuis is opvangplek voor mannen, vrouwen., Nederlanders en buitenlanders, tussen de 22 en 60 jaar. Zij hebben vaak een moeilijk leven achter de rug, met maatschappelijke problemen drugs-, alcohol- of gokverslaving. Sommigen komen uit de gevangenis of hebben net een therapeutisch programma gevolgd en weten niet waar ze heen moeten. Zij hebben geen huis, geen familie of hun familie wil niets met hen te maken hebben.

In Liempde vinden zij een plek waar zij worden opgevangen zolang dat nodig is. Een familie waar zij deel van uitmaken, een plaats aan tafel, iedere dag, met ondersteuning op hun weg naar een betere toekomst.

Aanmelden

Er kan nog worden aangemeld bij de heer Willem Wonnink (06-38923203 of via de website https://www.rotary.nl/boxteloirschothaaren/. Na betaling is men geregistreerd. Bij het bereiken van 80 paren sluit de inschrijving.

Foto en tekst: Rotaryclub Boxtel Oirschot Haaren


deel deze activiteit

Locatie

Baanderherencollege
Boxtel
Baanderherenweg 2
5282 RJ


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>