Belgische bierproeverij bij bierclub Ehkimaz

Algemeen
BOXTEL - Bierclub EHKIMAZ organiseert op aanstaande zondag van 14.00 - 19.00 uur een Belgische bierproeverij. Deze proeverij vindt plaats bij het thuishonk van de bierclub aan de Markt 13 in Boxtel en is gratis te bezoeken. Tijdens deze middag zal de bierclub diverse Belgische bieren schenken.

Dit jaar lanceert de bierclub een heus Vlaams blok met daarop drie proefglaasjes zodat diverse bieren tegelijk geproefd kunnen worden. Alle leden van de bierclub geven bij elk bier een heldere uitleg en door middel van een proefformulier kunt u zelf ontdekken wat u het lekkerste Belgische biertje vindt. Uiteraard is de bar van het café ook geopend voor een ander drankje.

Tijdens de middag zal er een muzikale special act plaats vinden en tevens presenteert het eetcafé diverse Belgische happen. Ehkimaz is een vereniging die acht keer per jaar op zondagmiddag activiteiten rondom bier ontplooit. Hierbij valt te denken aan een brouwerijbezoek, blindproeven, achtergrondinformatie, een bierweekend en natuurlijk het bierevenement “Belgische Bierproeverij”.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.ehkimaz.nl.

Uit de krant