Afbeelding

SPPiLL komt met exclusieve arrangementen

Algemeen
LIEMPDE - In 2012 is SPPiLL (Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde) gestart met het aanbieden van arrangementen. Voor het nieuwe seizoen is hier een exclusief arrangement aan toegevoegd, het arrangement Oldtimers & Kunst. Hierin zijn rondleidingen opgenomen bij twee locaties die normaal gesproken niet voor publiek zijn geopend, namelijk het Automuseum Old Liemt en Beeldhouwkunst Passie.

Deze unieke locaties openen slechts enkele dagen per jaar speciaal voor geïnteresseerden de deuren en zorgen voor een persoonlijke rondleiding. In het voorjaar van 2013 is dit arrangement voor groepen van maximaal 15 personen te boeken op 11 april en 23 mei.

Automuseum Old Liemt is sinds begin 2013 gerealiseerd en bevindt zich aan de Dorpsstraat in Liempde. Beeldhouwkunst Passie verzorgt sinds enkele jaren workshops voor beginnende beeldhouwers en is gevestigd aan de Bergstraat in Liempde.

Boek dit arrangement bij SPPiLL via reserveringen@sppill.nl of telefonisch 06-45661022. Het programma van de arrangementen bekijkt u hier.

Uit de krant