Afbeelding

Volkstuinenvereniging Ceres viert zestigjarig bestaan met open dag

Algemeen
BOXTEL – Volkstuinenvereniging Ceres in Boxtel bestaat dit jaar zestig jaar. Om dit jubileum te vieren organiseert de vereniging op zaterdag 1 juni een open dag op haar tuinencomplex op Onrooi. Vanaf 10.00 zijn geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje te komen nemen op het bijna 1 hectare grote terrein van Ceres.

De vereniging telt een honderdtal leden waarvan er tachtig actief een tuin onderhouden. Op de open dag kunt u kennis nemen van de activiteiten van de leden en krijgt u een goed zicht op de resultaten van de inspanningen van de leden op het gebied van tuinieren. Ook zullen er een aantal gerelateerde verenigingen aanwezig zijn met informatiestands om bezoekers zoveel mogelijk te informeren.

De open dag start om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Het volkstuinencomplex is te bereiken door vanaf de Schijndelseweg de A2 over te steken en dan de tweede straat rechts te pakken (Koppenhoefstraat). Deze weg volgt u tot u een haakse bocht naar links maakt, dit is Onrooi. Na enkele tientallen meters ligt het tuinencomplex aan de rechterzijde, bereikbaar via een grindpad.

Voor meer informatie over de tuiniersvereniging bezoekt u de website van Ceres.

Uit de krant