Afbeelding

Bazaar Boxtel, overheerlijke proeverijen, inspirerende workshops en kleurrijke muziek

Algemeen
BOXTEL - Zondag 9 juni bruist Park Molenwijk voor de twaalfde keer door de feestelijke Bazaar: Boxtel in al zijn pracht. Dit jaar met nieuwe inspirerende workshops voor jong en oud, een echte wereldse proeverij en een bijzonder muzikaal programma met onder andere de Gildenbonds Harmonie, De Flying Tosti’s (MIK pop&co), Firestone (nieuwe samenstelling Des De Kunst) en een spetterende Braziliaanse afsluiting van Batedeira.

De Bazaar Boxtel wordt georganiseerd door een stichting met uitsluitend vrijwilligers. Het doel is om jaarlijks een feestelijke ontmoetingsplek te maken voor de vele culturen die in Boxtel leven. Een evenement voor iedereen. Een smeltkroes van culturen, voor jong en oud. Geert Duijghuisen, voorzitter Stichting Bazaar Boxtel: “Bazaar is een verbindingsfeest van Boxtel dat alle culturen van Boxtel op een bijzondere manier bij elkaar brengt in park Molenwijk. Met activiteiten zoals muziek, dans, eten, creativiteit, spel, workshops en een kindermarkt wordt getracht elkaars gebruiken te leren kennen en daarvan te genieten. Als bezoeker kun je ongedwongen laveren tussen alles wat Boxtel aan culturele uitingen te bieden heeft. Alles loopt door elkaar heen en er is voor ieder wat wils. Tevens is het een ontmoetingsfeest en kom je veel bekenden tegen.”

Het programma Beleef Boxtel op Omroep Dommelland heeft alvast een voorproefje genomen op de Bazaar. Samen met kookclub ‘De smaak van Boxtel’ heeft presentatrice Marieke Maas met een viertal vrouwen uit diverse culturen overheerlijke gerechten gemaakt en geproefd. Daarnaast natuurlijk allerlei informatie over de Bazaar. Kijk vanaf 21 mei naar Omroep Dommelland voor een voorproefje op de Bazaar.

Vanaf 11.00u zijn bezoekers van harte welkom. De entree is gratis. Ook voor de meeste attracties hoef je niets te betalen, maar als je behalve je lach wat zakgeld meeneemt komen je handen en maag zéker niets tekort! Behalve een kijkje bij andere culturen, de inspirerende workshops, en een groot aantal internationale eetkramen heeft de Bazaar ook een dagvullend muziekprogramma voor bezoekers in petto. Ook hierin is de keuze divers, voor ieder wat wils. Van het wereldkoor tot de Gildebondsharmonie. Van Firestone (Des de Kunst 2.0) tot Batedeira.

Het complete muzikale overzicht bekijkt u in onze agenda, klik hier>>.

flyer bazaar boxtel.pdf

Uit de krant