Afbeelding

Nieuwe locatie Reijnders BV

Algemeen
BOXTEL - Sinds korte tijd kunnen particulieren, gemeenten, aannemers en hoveniers op de nieuwe locatie van Handels- en Transportbedrijf Reijnders BV terecht voor hun nieuwe en gebruikte stenen, split, tegels, banden en verder alles wat met bestrating te maken heeft. Het bedrijf heeft deze activiteiten verplaatst naar een ander gedeelte van het grote opslagterrein waardoor bezoekers nog gerichter bediend kunnen worden.

Marco Verbruggen van Reijnders BV licht dit toe: “Op ons terrein komt ontzettend veel zwaar verkeer voorbij. Particulieren die bij ons kwamen voor gebruikte of nieuwe stenen liepen vaak verloren tussen al dat vrachtverkeer en moesten soms wel vijfhonderd meter lopen om de materialen te bekijken. Toen het verhuurde terrein , waar voorheen puinbreker Bowie gevestigd zat, vrij kwam hebben we direct het plan opgepakt om onze activiteiten, steeds meer gericht op de particuliere markt, op dat stuk terrein te situeren.”

Na het vertrekt van Bowie is het terrein grondig aangepakt. Alles is helemaal bestraat, het kantoor en de loods zijn opgepimpt en het terrein is in diverse vakken verdeeld om alle materialen keurig gesorteerd beschikbaar te hebben. “Doordat we deze activiteiten centraliseren geven we het geheel een betere uitstraling en kunnen we onze klanten sneller bedienen. Particulieren, aannemers, hoveniers en gemeenten komen via een eigen ingang aan de Ladonkseweg 28 het gigantische terrein binnen en zijn direct bij de materialen, die in grote aantallen opgeslagen liggen”, aldus eigenaar Tom Reijnders.

De gebruikte stenen zijn al gesorteerd op pallets en bevatten geen puin of zand meer. Of de klant kiest ervoor om de materialen los gestort te kopen. Naast gebakken en betonnen klinkers heeft Reijnders BV ook trottoirbanden, tegels, split en kinderkoppen. Tijdens de openingstijden, van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur, kunt U op de Ladonkseweg 28 (achterkant van Bosch Rexroth) terecht voor al uw bestratingsmaterialen.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant