Indegats Tiener kletskampioenschap 2014

Algemeen
BOXTEL - Ben jij de 12 tot 17-jarige Indegatse lolbroek? Die er plezier aan beleeft om anderen met je woordspelingen en grappen aan het lachen te maken? Meld je dan zeker aan voor deze nieuwe en unieke mogelijkheid om door een ervaren ‘Tonproater’ een aantal keren gecoached te worden bij het samenstellen van je eigen buut en daarmee kans te maken op de titel Indegats Tiener kletskampioen 2014.

Tijdens workshops op 4 en 11 oktober kies je met je coach een typetje dat op je lijf geschreven is en maak je daar omheen je eigen buut. Bij de voorronde op 15 november neem je het dan in de ton op tegen andere kandidaten die ook hun eigen buut hebben samengesteld. Wie weet dring je met je buut door tot de finaleronde en win je de hoofdprijs van € 100,- en de prestigieuze titel: Indegats Tiener kletskampioen 2014. Je mag jouw winnende buut dan presenteren tijdens de Boxtelse Waggelrevue in het Hofpaleis.

Op 27 september vanaf 19.00 uur word je in de Toonzaal van Jongerencentrum B-Town geïnformeerd over dit nieuwe Boxtels initiatief. Tijdens deze avond zal een bekende tonproater een van zijn buuts presenteren om je een indruk te geven van wat een buut kan inhouden. Ook zal een aantal van de tonproaters, die de deelnemers in de aanloop naar de voorrondes gaan coachen, aanwezig zijn. Inmiddels hebben we toezeggingen van gerenommeerde tonproaters zoals Kees van de Loo, Toon van Krieken, Ad Hoevenaars en Jan Schellekens om als coach op te treden.

In de afgelopen jaren heb je misschien al een keer je talent getoond, toen je in de ton stond tijdens de jeugdprinsverkiezingen in Indegat. Ook als je nog geen ervaring hebt in de ton ben je natuurlijk van harte welkom om deel te nemen. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via: bashermans@contourdetwern.nl. Definitieve aanmelding voor de workshops en verdere deelname kan tijdens de informatiebijeenkomst op 27 september

De organisatie van het Indegats Tiener kletskampioenschap 2014 is in handen van jongerencentrum B-Town (tijdens carnaval bekend als B-Pool) met medewerking van SOC, SOJC, Hofpaleis Denziz, een aantal tonproaters en enthousiaste Indegatse vrijwilligers.

Uit de krant