Afbeelding

Geheel in stijl met “Remember the sixties”

Algemeen
BOXTEL – Ze zijn inmiddels al maanden volop in repetitie en voorbereiding, de leden van de Aggemarvanhuisafband en Kees Berkelmans. Op 18 en 19 oktober geven zij een ongekende show, compleet in de stijl van de jaren zestig. ‘Remember the Sixties’ is a tribute to Elvis Presley. Bezoekers worden deze avond meegenomen naar de jaren zestig en beleven een spetterende show.

Het idee van de show ontstond enkele jaren geleden toen Kees Berkelmans, een grote fan van Elvis Presley, tijdens een cruise in Amerika voor een groot Amerikaans publiek een optreden gaf. “Dat was zo’n waanzinnig mooie ervaring om dat met een grote bigband te mogen doen. Nadat ik het idee met Ans en Sjef van Weert van de Aggemarvanhuisafband had besproken werden zij ook enthousiast”, aldus Kees. “Het leeft inmiddels volop bij de bandleden, het zit echt helemaal in hun lijf. Sommige staan er zelfs mee op en gaan er mee slapen. Het is leuk om te zien hoe de groep het ervaart en dichter naar elkaar groeit”, vertelt Ans van Weert van de Aggemarvanhuisaf Band.

Het is een flinke productie geworden met ruim veertig personen op het podium. Alle arrangementen zijn opnieuw geschreven voor deze bezetting. De Aggemarvanhuisaf band is versterkt met verschillende gastmuzikanten zoals onder andere Danielle van Berkom (viool), Jan-Henri Grilis ( saxofoon), Bart van den Heuvel (trombone), Rogier Iterson (Piano) , Jan van Hoof ( Keyboard ) , Jeroen Pennings (gitaar ) en Harold Potters (Percussie & Pauken). Als zangeressen voor zowel de backing als solo leveren Charlotte Pennings, Jet Mathijssen, Yvonne van Beers en Tessa Berkelmans hun aandeel. Zanger Gerlof Trommelen zal in de huid kruipen van grote namen zoals Louis Amstrong en Jerry Lee Lewis.

De kleding is er op aangepast en de avond bevat vele verrassende elementen. Werkelijk alles is uit de kast getrokken om er een onvergetelijke avond van te maken voor de bezoekers. “Vanaf het moment dat de gasten binnenkomen wanen ze zich in de jaren zestig. De gehele aankleding is in stijl en de avond begint met een theateropstelling zoals in die tijd. Na de pauze wordt de zaal omgebouwd en is er de gelegenheid om te dansen op muziek uit de sixties. Wij bieden de mensen dus echt een avondvullend programma geheel in stijl, met als rode draad Elvis Presley, ‘the king of Rock & Roll’”, aldus een enthousiaste Kees Berkelmans. “Voor Boxtelse begrippen heb ik dit nog niet eerder gezien, het komt echt binnen!”

Kaarten voor de avond kosten € 20,- en zijn online te reserveren via www.rememberthesixties.nl of via info@rememberthesixties.nl. Tevens zijn de kaarten te koop bij telefoonwinkel Ring & Go in het centrum van Boxtel , bij Grandcafé Rembrandt en van maandag tot en met vrijdag tussen 17.00 en 18.00 uur bij Kees Berkelmans, Hamsestraat 4 in Liempde of Ans van Weert, Doornakkerlaan 21 in Boxtel. Zaterdagavond is inmiddels uitverkocht, er zijn nog enkel kaarten beschikbaar voor de vrijdagavond. Er zijn ook nog enkele VIP-kaarten beschikbaar. Naast een eigen tafeltje met een hapje, drankje en persoonlijke bediening tijdens de voorstelling is een meet & greet met de cast mogelijk. Voor meer informatie over het VIP-arrangement kunt u contact opnemen met de organisatie via info@rememberthesixties.nl.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant